Jedino mi nije jasno kako im ne dosadi šetati se ondje svaki dan,jer one su iznova uzbuđene kao i prvi put kad sam ih odvela ondje
No nisu same..Pridružio nam se Max...Frendici je kuja okotila jednog štenca(prvi okot i jedan štenac
) pa su ga odlučili zadržati
Maxova vlasnica je ujedno i vlasnica Simbice
Prvo upoznavanje Nore i Maxa je bilo koma...Nora se derala na njega,a on je jadan cvilio,no unatoč tome krenuli smo na kanal,dva dana oboje su morali biti svezani,pa je frendica odlučila pustiti Maxa(prije nije jer ima tek 3 mj.,pa se bojala da ju ne bi slušao i da bi zbrisao,no prošlo je odlično)...On je bio znatiželjan i približio se Nori,a ona ga je gricnula..Nije zacvilio,ali se jako preplašio...Malo po malo upoznali su se i odlučili smo ih zajedno pustiti...Prošlo je odlično..Iako su se držali podalje jedan od drugoga,Nora ga nije napadala...E tada je meni pala na pamet jedna ideja..Da frendica dođe sa Maxom kod mene i da njega Mala vidi,pa će se onda valjda dati šetati na uzici...I bila sam u pravu,ona se oduševila i jedno uz drugo hodali su do kanala gdje smo ih pustili pa su se igrali...Nakon 5 dana svo troje smo poveli na kanal...Druga frendica je vodila malu,a ja Noru(jer je nemoguće voditi dva psa uz Noru
)...Sve smo ih pustili i nastala je pseća idila
Jučer smo čak odlučili pustiti Maxa u naše dvorište,i nismo s emogli načuditi onome što se dogodilo..Svi troje su jeli zajedno
Ova slika mi je predivna,baš sam si umjetnik
Moram staviti i video kako su se kupali na kanalu,a glavno da se Norea panično boji vode
Nora pokušava spavat,ali joj ne dam mira
Bigsi spava
Nora i Bigy spavaju
Spavanac

vidi se da uživaju