Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Ubuduce da znas ako budes opet imala zeku da ne sme da se desi da dva dana ne jede, to nije nikako dobro.
Ako si ga sa nepunih mesec dana dobila onda je sigurno rano odvojen od majke. Ima ovde na forumu dosta toga da se procita ako se kupi jako mali zeko kako ga odgajati i cuvati. Neka tvoj zeko pociva u miru

irma2505 je napisao/la:Zeko je uginuo danas oko 6.. Sa dusom svojom sam se rastala,pokusali smo i veterinaru otic sl vec je poceo odumirati.. Gore mi je bilo gledat patnju od nekih 30-ak minuta i bolove njegove :( :( :( Ne prestajem plakat,ramisljam i o tome da je rano od majke odvojen,jer je meni dosao sa nepunih mjesec dana,jer tako prodavci kunica kod nas,samo da uvale cim imaju muateriju i da ga je ot sad nekad i stiglo..Uglavnom sretni ste sto su vam kunici zdravi i dobri,i pazite ih da ne bude kao meni :(((((( u svakom slucaju hvala na savjetima

baš mi je žao...
ali prerano odvajanje od majke uglavnom ovako završi 

malisa.simba je napisao/la:Lori čitaj malo, postoji veterinar, ali nije stručan za kuniće. što po tvome nitko u Tuzli onda ne bi smio imati kunića? (a onda i u većini BiH i Srbije, a bogami i RH)
je zeko bolje? jede li? jesi poslušala savjete od cura?

zeko Simba je napisao/la:Lori7 prestani se svađati sa svima jer ćeš biti sankcionirana. Ukoliko imate nešto za raspraviti za to imate ili privatne poruke ili Dubokoumne rasprave gdje vam aje tema chataona i tamo raspravljaj. Zdrastvene svakako nisu mjesto za to
a kad oni nekog napadaju onda je sve u redu kao al neki bi se sad svađali umjesto da su onda eventualno rekli nešto ako su znali a ne u takvom slučaju kritizirat tuđe postove
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.