Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
irma2505 je napisao/la:Zeko je uginuo danas oko 6.. Sa dusom svojom sam se rastala,pokusali smo i veterinaru otic sl vec je poceo odumirati.. Gore mi je bilo gledat patnju od nekih 30-ak minuta i bolove njegove :( :( :( Ne prestajem plakat,ramisljam i o tome da je rano od majke odvojen,jer je meni dosao sa nepunih mjesec dana,jer tako prodavci kunica kod nas,samo da uvale cim imaju muateriju i da ga je ot sad nekad i stiglo..Uglavnom sretni ste sto su vam kunici zdravi i dobri,i pazite ih da ne bude kao meni :(((((( u svakom slucaju hvala na savjetima
malisa.simba je napisao/la:Lori čitaj malo, postoji veterinar, ali nije stručan za kuniće. što po tvome nitko u Tuzli onda ne bi smio imati kunića? (a onda i u većini BiH i Srbije, a bogami i RH)
je zeko bolje? jede li? jesi poslušala savjete od cura?
zeko Simba je napisao/la:Lori7 prestani se svađati sa svima jer ćeš biti sankcionirana. Ukoliko imate nešto za raspraviti za to imate ili privatne poruke ili Dubokoumne rasprave gdje vam aje tema chataona i tamo raspravljaj. Zdrastvene svakako nisu mjesto za to
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.