HITNOOO POTREBNA POMOC

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

HITNOOO POTREBNA POMOC

PostPostao/la irma2505 » uto vel 26, 2013 17:23 pm

POZZ JAVLJAM SE IZ TUZLE,IMAM MALOG PATULJASTOG KUNICA, NEMA JOS NI 3 MJESECA.. IMAO JE PROBLEMA SA STOLICOM TJ ZATVOR OD 3 DANA,VODILA SAM GA VETARINARU I REKAO MI JE DA MU DAJEM PARAFIN ULJE I RICINUSOVO I KAMILICU POSECERENU..UPUTE SAM SLIJEDILA I ZEKO JE SINOC IMAO SOTLICU,MEDJUTIM VEC DVA DANA NIJE NISTA JEO,VJEROVATNO ZBOG OSJECAJA SITOSTI,I SADA KAD SE STOLICA AKTIVIRALA ZEKO I DALJE NISTA! VODU SAM MU DAVALA NA SPRICU I DO JUTROS JE BIO OK,MEDJUTIM SAD JE SVE LOSIJE I LOSIJE,NE MOZE CAK VISE NI NA NOGICAMA DA STOJI A JA NE ZNAM STA DA RADIMMM...MOLIM VAS POMOZITE MI STRAH ME DA MI KUNIC NE UGINE,A U TUZLI NEMAMO VETERINARA KOJI SE RAUMIJE U KUNICE (VECINOM PSI,MACKE,KRAVE ITD).. LIJEP POZDRAV SVIMA I MOLIM VAS STO PRIJE DA MI ODGOVORITE DA POMOGNEMO MOM MALOM ZEKOSLAVU! HVALA
irma2505
Kunić
Kunić

Re: HITNOOO POTREBNA POMOC

PostPostao/la Lori7 » uto vel 26, 2013 18:38 pm

pa moraš ga hranit na špricu ako ovako neće, i nije nikako dobro imati kunića koji je tako osjetljivo biće, a veterinara nigdje blizu :nenene:
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la markiza » uto vel 26, 2013 19:13 pm

Critical Care nabavi i daj mu na spric (na kesici imas uputstvo kako se koristi), a dok to ne nabavis, mozes seno da sameljes i pomesas sa malo banane i vode da moze da prodje kroz spric. Zeko ti je mali i njemu mozes samo davati seno, ne sme nista sveze da jede. Inace ne sme da ti ne jede, moras mu davati, makar na silu, samo pazi kako mu dajes na spric hranu da mu ne uleti puno hrane i ne ode u grkljan, moras biti pazljiva sa time.
Javice ti se neko vec iskusniji da ti da jos saveta. Javi kako ti je zeko? :zeko10:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » uto vel 26, 2013 20:38 pm

zdrobi mu njegovu hranu i pomjesaj djecjom kasicom ili bananom i daj na spricu..zeko mora jest..ja mu ne bih davala ni ricinus, a pogotovo ne kamilicu i to jos posecerenu
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la malisa.simba » uto vel 26, 2013 22:02 pm

Lori čitaj malo, postoji veterinar, ali nije stručan za kuniće. što po tvome nitko u Tuzli onda ne bi smio imati kunića? (a onda i u većini BiH i Srbije, a bogami i RH)

je zeko bolje? jede li? jesi poslušala savjete od cura? :sad:
malisa.simba
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la irma2505 » sri vel 27, 2013 1:08 am

Zeko je uginuo danas oko 6.. Sa dusom svojom sam se rastala,pokusali smo i veterinaru otic sl vec je poceo odumirati.. Gore mi je bilo gledat patnju od nekih 30-ak minuta i bolove njegove :( :( :( Ne prestajem plakat,ramisljam i o tome da je rano od majke odvojen,jer je meni dosao sa nepunih mjesec dana,jer tako prodavci kunica kod nas,samo da uvale cim imaju muateriju i da ga je ot sad nekad i stiglo..Uglavnom sretni ste sto su vam kunici zdravi i dobri,i pazite ih da ne bude kao meni :(((((( u svakom slucaju hvala na savjetima
irma2505
Kunić
Kunić

PostPostao/la markiza » sri vel 27, 2013 6:05 am

Jadni mali zeko :kmeee: :kmeee: :sad: Ubuduce da znas ako budes opet imala zeku da ne sme da se desi da dva dana ne jede, to nije nikako dobro. :sad: Ako si ga sa nepunih mesec dana dobila onda je sigurno rano odvojen od majke. Ima ovde na forumu dosta toga da se procita ako se kupi jako mali zeko kako ga odgajati i cuvati. Neka tvoj zeko pociva u miru :smrc: :smrc: :smrc:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » sri vel 27, 2013 9:40 am

irma2505 je napisao/la:Zeko je uginuo danas oko 6.. Sa dusom svojom sam se rastala,pokusali smo i veterinaru otic sl vec je poceo odumirati.. Gore mi je bilo gledat patnju od nekih 30-ak minuta i bolove njegove :( :( :( Ne prestajem plakat,ramisljam i o tome da je rano od majke odvojen,jer je meni dosao sa nepunih mjesec dana,jer tako prodavci kunica kod nas,samo da uvale cim imaju muateriju i da ga je ot sad nekad i stiglo..Uglavnom sretni ste sto su vam kunici zdravi i dobri,i pazite ih da ne bude kao meni :(((((( u svakom slucaju hvala na savjetima

Zao mi je irma..na zalost oslonila si se na veterinara koji ti je trebao pomoci, a nije :( drzi se
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Zečica Miffy » sri vel 27, 2013 9:48 am

:cry: :cry: :cry: baš mi je žao...
Zečica Miffy
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » sri vel 27, 2013 10:51 am

jako mi je žao :cry: ali prerano odvajanje od majke uglavnom ovako završi :sad:
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la irma2505 » sri vel 27, 2013 12:07 pm

pa mislim da u skorije vrijeme necu nabavljati kunica,vjerujte trauma ce mi ostati od ovog svega :(( ne znam kako bi se sa novim ponasala a da ne budem u konstantnom strahu da mu se isto ne desi sto i zekoslavu.. hvala vam puno i lijep pozdrav,pa ako kojim slucajem bude nekad opet kunic kod mene budem vam se od pocetka obratila
irma2505
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lori7 » sri vel 27, 2013 14:44 pm

malisa.simba je napisao/la:Lori čitaj malo, postoji veterinar, ali nije stručan za kuniće. što po tvome nitko u Tuzli onda ne bi smio imati kunića? (a onda i u većini BiH i Srbije, a bogami i RH)

je zeko bolje? jede li? jesi poslušala savjete od cura? :sad:

E pa tako su mene napadali kad sam pisala da cu vjerojatno dobiti mlade kunice a veterinar mi nije bas blizu kao da kako sam dopustila parenje, kako mogu imati kunice a veterinara nemam blizu bla bla bla
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zeko Simba » sri vel 27, 2013 14:48 pm

Lori7 prestani se svađati sa svima jer ćeš biti sankcionirana. Ukoliko imate nešto za raspraviti za to imate ili privatne poruke ili Dubokoumne rasprave gdje vam aje tema chataona i tamo raspravljaj. Zdrastvene svakako nisu mjesto za to
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la ars » sri vel 27, 2013 14:55 pm

žao mi je zeke :( drži se
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lori7 » sri vel 27, 2013 15:05 pm

zeko Simba je napisao/la:Lori7 prestani se svađati sa svima jer ćeš biti sankcionirana. Ukoliko imate nešto za raspraviti za to imate ili privatne poruke ili Dubokoumne rasprave gdje vam aje tema chataona i tamo raspravljaj. Zdrastvene svakako nisu mjesto za to

pa i ja kažem da nisu i pogotovo sada kad je jadan mali zeko uginuo :zekoo8: a kad oni nekog napadaju onda je sve u redu kao al neki bi se sad svađali umjesto da su onda eventualno rekli nešto ako su znali a ne u takvom slučaju kritizirat tuđe postove
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

Sljedeća

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan