Jučer su mama i sestra našle ovog divnog sivog kunića blizu kuće. Neznamo čij je i sad je kod nas. Mi već imamo 2 kunića i nemamo uvjete za držanje još jednog, tako da treba što prije naći dobrog udomitelja za mališana. Neznam dal je cura ili dečko, ali zovemo ga Gandalf. Drag je, da se mazit i nije plašljiv. Rekla bih da ima 2-3 mjeseca, al nisam sigurna.
može ostat al ne na dugo, jer je gužva u kući već morat ću sutra kupit novi kavez jer je ovaj kojeg imam potrgan i jako mali. moji kunići imaju prostor ispod stepenica i pušteni su iz kaveza stalno, al ne mogu ih stavit zajedno, to bi bio kaos. Gandalf je trenutno kod mene u sobi i trčkara... što nije najbolje jer ne zna gdje treba piškit i kakat, a žao mi ga je stalno držat u ovom malom kaveziću...
Informacija je došla i do mene. Pronađen je zeko u parku i hitno traži novi dom jer je privremeno smješten kod djevojke koja ga je našla, ali nema uvjete ni znanja da bude kod nje. Evo nekoliko fotografija:
"We are all God's creatures - asking God for mercy and justice while we ourselves eat animals which were slaughtered because of us, just isn't right. Isaac Bashevi Singer"
Mislim da znam čiji je zeko! Ako je, onda je bio na Bregani, nije valjda tako daleko lutao?!? Provjerim pa javim, trebao bi biti dečko koji se zove MAZA.
"We are all God's creatures - asking God for mercy and justice while we ourselves eat animals which were slaughtered because of us, just isn't right. Isaac Bashevi Singer"