ima 3 godine i 10 mjeseci. vrlo sporo se debljala do ljeta a nakon ljeta je dobila nekih 600g. dajem joj witte molen country (onaj sa bijelim kunićem na slici). to joj dajem od ljeta. možda je ta hrana uzrok debljanja, ali to je jedina koju jede a ima 20 vrsta biljaka u sebi pa si ona bira. Bio nam je problem kad su ukinuli njenu hranu, neko vrijeme smo imali tri razlićite vrećice pa smo joj sve tri stavili pred nos da vidimo koja joj je draža

nisu joj baš bile drage

na kraju smo otkrili ovu i za njom je luda.
probala sam joj par puta tako ne davati novu u nadi da će sve pojesti ali je ona odlučna u gladovanju

radije neće ništa nego pojesti to kaj joj se ne sviđa.
od zelenoga joj dajem lišće brokule, komorača, bosiljak i peršin. ali kad joj to dajem dobije mekanu kakicu i ne mislim na onu vitaminsku jer je vitaminska u obliku grozdića, a ova je onako pseća
Sijena uvijek ima, 1/4 kaveza joj je sijeno. Svaki dan joj dodam malo svježeg na ono prethodno i nakon 3 dana sve to bacim jer se sasuši, a ona ne jede. gdje mogu narućiti to sveže sijeno, koliko dođe i koje su šanse da će od njega pokupiti kakvog parazita?
izbacit ću joj taj "među obrok" pa budemo vidjeli. možda bi bilo dobro da joj i hranu pretumbam i izbacim sjemenke suncokreta koje znam vidjeti. nema ih puno, ali kad si na dijeti...
kako da ju natjeram da se igra? njena glavna fora je umiljavanje i maženje. nekad se nakon maženja pravim da sam zaspala da vidim kaj će napraviti, ali se samo ćisti i njuška moju ruku i opet moli za maženje