Zec ima proljev

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

PostPostao/la Lady Stardust » sri sij 30, 2008 22:16 pm

Zeko_Jurica je napisao/la:angela, ma nisam ni ja strog prema svojoj princezi kolko bi trebao,... :wink: ;D

;D ;D ;D ;D ;D
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la angela » sri sij 30, 2008 22:23 pm

Je Jurice u pavu si. Misliš da mi je lako gledat u bananu kak trune a ovaj moj vržićak ju obožava. Ali moram izdržat. Sjetim se kako sam svako jutro prije nalazila zakakani kavez i musavu guzu. Pa ono mučenje moje maze s pranjem guze prije odlaska na posao. A sada je ta ista guza čista ko sunce. Sam ju tu i tamo zapiša pa sam ga malo ošišala oko, jel te tih intimnih dijelova, da imam lakše sve pod kontrolom. I redovito raščešljavam da mi nešto ne bi promaklo. Stalno se pitam zašto voli sjesti u wc na svoju pišalinu gdje uredno piški na kukuruzne granule za zekane koje čistim minimalno dva puta na dan? Pa mu je repić i dlakica oko guze stalno žut. Pazim jako na to i na capice a nabavila sam i ionsko srebro pa ponekad špricnem za svaki slučaj. :keki:
angela
Zečić
Zečić

PostPostao/la angela » čet sij 31, 2008 20:39 pm

Mi se i dalje hvalimo. Danas zekonja popapao punu zdjelicu lišća od peršina, radiča i korabe. I opet zdjelicu ne moram prati, sva se sja kak je oblizana. I kakica super, guza čista. Zečo sretan, ljubi me po metraži. Počne od prstiju pa cijela ruka. Bože koliko ja volim svoga anđeleka. To je najbolji zeko na svijetu. :luv:
angela
Zečić
Zečić

PostPostao/la angela » ned vel 03, 2008 14:54 pm

;D :D :) Evo nas opet. Samo da vas informiramo. Moje zlato više nikak ne jede nikakvu umjetnu hranu. Već skoro dva tjedna ujutro dobije Salatičino sijeno, jedan ballrgary iz miks kolekcije koji nestane za manje od pol sekunde i frišku vodicu. U podne punu zdjelicu zelenjave, mislim lišća korabe, peršina, crvenog radiča, matovilca, komorača, najmanje tri vrste, ovisno što imam doma. Evo sam posadila pšenicu, čekam da naraste pa da vidim hoće li ju htjeti. Prije nije. Bila sam posadila matičnjak ali mi eksperiment nije uspio. Ponekad dobije mali korjenčić mrkve, peršina, komarača, celera. Zdjelica do navečer bude temeljito počišćena i oblizana. Napominjem da prije dok sam mu davala Indoor ništa od toga nije htio niti okusiti. Uvečer opet jedan ballegary, friško sijeno i vodica. Prije sam mu davala jabukicu, bananicu, brusnicu ali za sada još nisam. Za koji dan ću probat s malo jabukice. Probava mu je odlična i ja sada imam zdravog i veselog zeku. I čistu guzu, dobro tu i tamo malčice zapišanu, jer je bijeli pa se vidi, ali zakaknu nikad. Samo se bojim te zelenjave jer ju kupujem ili na tržnici ili trg. centrima pa se bojim špricanja. Namačem ju u vodi, dobro ispirem, sušim i brišem. Do sada je bilo sve u redu. Valjda će i dalje. Za svaki slučaj imam doma i dobro opskrbljenu ljekarnu. :bravo:
angela
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan