Evo nas opet. Samo da vas informiramo. Moje zlato više nikak ne jede nikakvu umjetnu hranu. Već skoro dva tjedna ujutro dobije Salatičino sijeno, jedan ballrgary iz miks kolekcije koji nestane za manje od pol sekunde i frišku vodicu. U podne punu zdjelicu zelenjave, mislim lišća korabe, peršina, crvenog radiča, matovilca, komorača, najmanje tri vrste, ovisno što imam doma. Evo sam posadila pšenicu, čekam da naraste pa da vidim hoće li ju htjeti. Prije nije. Bila sam posadila matičnjak ali mi eksperiment nije uspio. Ponekad dobije mali korjenčić mrkve, peršina, komarača, celera. Zdjelica do navečer bude temeljito počišćena i oblizana. Napominjem da prije dok sam mu davala Indoor ništa od toga nije htio niti okusiti. Uvečer opet jedan ballegary, friško sijeno i vodica. Prije sam mu davala jabukicu, bananicu, brusnicu ali za sada još nisam. Za koji dan ću probat s malo jabukice. Probava mu je odlična i ja sada imam zdravog i veselog zeku. I čistu guzu, dobro tu i tamo malčice zapišanu, jer je bijeli pa se vidi, ali zakaknu nikad. Samo se bojim te zelenjave jer ju kupujem ili na tržnici ili trg. centrima pa se bojim špricanja. Namačem ju u vodi, dobro ispirem, sušim i brišem. Do sada je bilo sve u redu. Valjda će i dalje. Za svaki slučaj imam doma i dobro opskrbljenu ljekarnu.