zabrana skakanja na krevet

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

zabrana skakanja na krevet

PostPostao/la zipenzim » sub ožu 09, 2013 21:14 pm

znam da ću zbog ovog dobiti puno kritika i da se mnogi neće složit s ovim al moram pitat...

postoji li neki način da se zabrani zecu da skače po krevetu. prije nekog vremena sam od stresa dobila kožno oboljenje, koje je nedavno nestalo ali mi je doktorica savjetovala da pazim na kožu više nego ikad i kako se to može vratit zbog najmanje sitnice. e sad... branimir je u sobi sa mnom i iako do sada to nije radio u zadnje vrijeme svako malo skoči na moj krevet i skakuče po njemu što meni ne paše. nisam za da životinje skaču po jastuku i ostalo, još bi nekako i prešla preko toga da skače po dijelu kreveta di su mi noge ali zbog cijele situacije s tim i što sam to imala po tjemenu i zbilja ne želim da mi se vrati i pređe na lice i nešto tražim način da ga naučim, zabranim mu da ne skače na krevet. zasada ga svaki put kad skoči skinem s kreveta ali on je to počeo sad radit meni iz inata...
zipenzim
Kunić
Kunić

Re: zabrana skakanja na krevet

PostPostao/la Lori7 » sub ožu 09, 2013 21:31 pm

Hmm mozda da mu nekako probas improvizirat krevet, recimo da preko neke vece kutije stavis deku ili rucnik i mozda gore stavis neki stariji jastuk, i nastavis ga makivati svaki put kad se popne na krevet, a na ovu kutiju da jos stavljas ponekad poslastice ili nesto sto voli pa da zavoli to mjesto :blush:
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zipenzim » ned ožu 10, 2013 15:07 pm

hvala na savjetu, stavila sam ručnik na njegovu najdražu kutiju za skakanje pa možda uspije
zipenzim
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lori7 » ned ožu 10, 2013 16:21 pm

nadam se da sam barem malo pomogla, i držim fige da uspije :wink:
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.