Homemade gajbica

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: Homemade gajbica

PostPostao/la Jura » čet kol 25, 2011 17:20 pm

vidi što imaš od materijala i probaj nešto skicirati. mislim da sam negdje na forumu stavio troškove ovog što sam radio,ali nemam pojma više gdje!?
Jura
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la littlebunny » čet kol 25, 2011 17:41 pm

Super je !! :D
Roxie
littlebunny
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Cule » čet ruj 08, 2011 15:34 pm

Cule je konacno dobio svoj veliki kavez..jeste da je zatvoren samo par sati nocu, ali je vrlo cesto znao sam uci u svoju gajbicu i tu se izvaliti od ovolike kucerine..zato sam imala zelju da mu obezbedim vecu, da ima svoj komfor..

Kavez jos nije potpuno gotov..vrata su malo vislje, pa je u planu napraviti mu da se lakse penje i sam ulazi..i posto ima solidnu visinu, napravicu mu i neke penjalice da ima da se zabavlja i jos sto detalja..u svakom slucaju, sada sam zadovoljna sa prostorom koji ima..a njemu jadnicku nista nije jasno sada..sav je u cudu.. ;D

Ovako trenutno izgleda, a jedva cekam da zavrsim i ostatak..pa ce to tek onda biti prava stvar..

slika
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la mala_zečica » čet ruj 08, 2011 15:43 pm

wow super je! još mu samo napracite podest.. joj kako sigurno uživa <3
slikaslikaslikaslika
mala_zečica
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Cule » čet ruj 08, 2011 15:51 pm

Bice i podest, zato sam i htela da ima visinu da moze svasta da se doradi..ovo je sada samo osnova, ali sam je odmah namestila, da se ne stiska jadnicak vise u malenoj gajbici..
I sto je najsmesnije, sada nece napolje..evo vec 15 minuta ga molim da izadje.. ;D ;D ;D
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekili » čet ruj 08, 2011 15:55 pm

ljepo napravljeno..a jos ljepse je procitati da mu je i ostatak doma dostupan za setnju i trckaranje :))
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Cule » čet ruj 08, 2011 16:01 pm

Ne postoji prostorija u kuci koja mu je nedostupna..i na spratu i u pizemlju, a i terasa je osvojena..a da ga cujete kako samo tutnji uz i niz stepenice, kao kakav veliki covek.. ;D

Sad cu od stare gajbice da mu napravim WC u prizemlju..do sad je sve obavljao na spratu, ali i dole ponekad kojekude.. :blush:

Bas sam sretna zbog kaveza..
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la altan » čet ruj 08, 2011 19:13 pm

Pokrij mu vrh gajbice necime..jer zeke vole mracnije "zatvorene" prostore :) inace super :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Cule » čet ruj 08, 2011 21:46 pm

Hocu, ususkacu ga..ali kasnije kad ga zatvorim, jos je pusten i upravo plese.. ;D
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la altan » čet ruj 08, 2011 21:59 pm

Moji vole i kad su pusteni otic u gajbu..jer je u njoj uvijek mracnije nago u sobi :) tak da mozes i odmah
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Cule » čet ruj 08, 2011 22:05 pm

A voli i Cule da se zavuce u gajbu i kad je pusten, zato sam i zelela da mu obezbedim vecu i udobniju..nekad zna i sat vremena lezati u gajbi, a ja ga kao budala trazim po celoj kuci.. ;D

Poslusala sam te..kavez je dobio prekrivac..hvala.. :zeko3:
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la altan » čet ruj 08, 2011 22:10 pm

Nema na cemu :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Kujevic » sub lis 08, 2011 12:43 pm

prelepa kucica :D ali moja je najbolja nemogu sad auslikati platio sam je 250 e samo kucaru,A + onda dodatke negde oko 350 mi je ziaslo sbega ukupno znaci 350 e sma utrosio na zece :nowink:
Kujevic

PostPostao/la Anby » sub lis 08, 2011 15:25 pm

jel to kucica za vani ili unutra u stanu? Moja prosla inspiracija "ograđenog dijela" nije dobro prosla, banda je unistila posteno, ma sta unistila...skršila :D osvetili se dobro za par noci provedenih unutra :D

a sad buduci da imam vremena u iducih desetak dana, krecem u pravljenje skice, plana ili ti ga kako se vec zove zecje rezidencije u stanu. pa ako tko zna crtat, skicirat, ili ti ga daj boze sve to tehnički iscrtat na papir, bila bih mu jako zahvalna. prostor koji sam zapikirala za njih je oko 2 m duzine, metar sirine, a visine metar, plus jos malo bi moglo nadogradnje na to, otprilike pola metra sa pola metra (kocka). sve bi bilo od drveta, dosta mracno, unutra sa tunelima, mosticima, katovima itd. :D

kad budem sve imala na pismeno, nosim u stolara da krene izrada...a ako tko ima jos kakvu ideju dobrodosla je, samo nezelim praviti kavez, ono sa resetkama, to mi je jako ruzno...ovo bi bio njihov kutak da se imaju gdje zavuci, jer kauc koji Toby obozava i u kojem provodi najvise vremena - leti vani. unistili su ga dobro :D DakleM, :D ima li koji bogom nadareni arhitekta ovdje? :)
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » sub lis 08, 2011 17:00 pm

Ima :dragonn-ccc-e: sam nije ni sebi jos nis napravio..jer ne stize :dragonn-ccc-e:
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan