neumorno kopanje laminata...

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

neumorno kopanje laminata...

PostPostao/la jolanda » sri tra 07, 2010 0:25 am

evo kao shto pishe imam problem sa Emom(zekica pet ipo meseci)...

ona NONSTOP kopa po laminatu kako je pustim tako zavrce prostirke i kopa...udje u wc pa kopa po tush kabini takodje...

iskreno ne bi mi to smetalo da nema komshija ispod i da ne zhivim kao podstanar jer mogu da zamislim kako je njima :rolleyes:

ona kopa i grize (odnosno pokushava) laminat...ne pomazhe nishta shto sam do sada probala...ni da uzmem da je mazim, jer chim se zavrshi mazhenje ona nastavlja tamo gde je stala...vikanje ne pomozhe takodje, ni kada je pomerim na drugo mesto, ni zatvaranje u kavez...

ja znam da oni imaju nagon za kopanjem, ali ko shta radi...ona se smestila da kopa :lud:

jel ovako ona dozhivljava pubertet? :D poshto nema ni jedan drugi nachin da ga ispoljava...uredna je, pishki i kaki samo u wc...danas sam gledala zhlezde, nishta se ne crveni tamo dole pa da ima teranje :D

donela sam puno granchica da ih jede jer sam mislim mozhda radi to jer joj je dosadno...onda se kao smiri i jede ih...pa onda opet...pola sata kopanja pa se onda umori, pa legne i bukvalno lezhi minut pa onda opet...doskakutakod mene na kauch da se mazimo pa onda opet i tako stalno...
jel ima neko reshenje za ovo?
kazhem opet meni ne smeta, nego mi je frka zbog stanara ispod i toga da se ne zhale gazdarici... :zeko4:
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

Re: neumorno kopanje laminata...

PostPostao/la tinka » sri tra 07, 2010 7:48 am

draga, potpuno te shvaćam, takva ti je moja tonka... svako jutro kad odem na posao, ostavim ju u kopanju parketa i svaku večer si odvoji barem sat vremena za kopanje... samo što ti ja iskreno ne vjerujem da se to baš tak jako dolje čuje... mislim, i ja sam u stanu i dolje su susjedi, u jako dobrim odnosima smo i pretpostavljam da bi mi rekli da se to čuje... tina recimo uopće nema tu potrebu, ona samo krpe navlači i gura pod sebe, a tonka kopa, i kopa, i kopa.. to valjda sve zavisi od karaktera zeca, neki kopaju više, neki manje...

kak sam i napisala, ja iskreno mislim da se to ne čuje baš toliko dolje da bi se netko bunio, tako da se nemoj brinuti.. možda ju i prođe s vremenom... ja se isto ponekad ponadam da je tonki to samo prolazna faza... ;D
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la jolanda » sri tra 07, 2010 11:55 am

ma znash kako...
u proshlom stanu su mi cutali shest meseci, nishta nisu govorili dok nije doshao gazda jednom kod komshija ispod(totalno drugim povodom) i onda je bilo 'pravim buku nocu' i kazhe on meni 'Jel to ovaj tvoj PACOV pravi buku?' ja poludela i u roku od tri dana nashla novi stan :ljut: :D

e sad ne poznajem komshije ovde pa da mi bude lakshe...i da je moj stan bilo bi me bash briga...al eto...
nikada valjda nece proci, chak ni kad se sterilishe sudeci po tvojoj :D
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la tinka » sri tra 07, 2010 12:12 pm

pacov?! :ljut: o bože dragi... razumijem zakaj si našla drugi stan..

to isto zavisi od zvučne izolacije.. kod nas je stvarno dobro napravljena, pa se iskreno nadam da se dolje niš ne čuje... :blush:

ma gle, nemoj se niš uzrujavat dok ti nitko niš ne prigovara... ako bude nekih problema, onda probaj objasniti gazdi pa ćeš vidjeti kaj će reći... a kaj se zekana tiče, to je jednostavno tak... isto kao što neki zekani daju puse, neki ne... i nemreš im niš...
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la jolanda » sri tra 07, 2010 12:21 pm

ma budala bivshi gazda, a kad je video njega prvi put 'JAAAO KAKO JE DIVAN, JA OBOZHAVAM ZHIVOTINJE' i onda kao ne zna shta je...kazhe pacov :ljut: :ljut: :ljut:

a chekacu da pochnje da se zhali neko pa onda ne znam shta cu da radim ;D
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la tinka » sri tra 07, 2010 12:23 pm

ma opusti se.. :zeko1: ;D čuj, možda je ovdje puno bolja izlolacija pa se stvarno dolje niš ne čuje, ili je možda ispod netko kome to ne smeta sve i da se malo čuje...

a tvoja mala kopalica barem brusi noktiće pa rijeđe moraš rezati... ;D mojoj tonki su tek sad toliko veliki da joj prvi put moram porezati, a tini sam već rezala...
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la jolanda » sri tra 07, 2010 12:27 pm

pa ne znam, videcu ako se neko bude zhalio da pokusham da objasnim...a ja sam mislila nekako da suzbijem to kod nje, al ne ide :rolleyes:

izolacija i nije neka mislim kad chujem u spavacoj sobi tv iz stana ispod...
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Antonjet » sri tra 07, 2010 12:32 pm

Ja Mrvu od milja zovem pacov i smrad.. . :zeko7:

Ali možda joj je samo faza.. .
Mrva je isto imao faze skidanja zidnih tapeta, grickanja namještaja itd., pa ga je samo od sebe prošlo.. .
Zadnja izmjena: Antonjet; sri tra 07, 2010 12:39 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Antonjet
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la jolanda » sri tra 07, 2010 12:37 pm

ma kazhem i ja svashta od milja ;D al ovaj nije mislio, mada nije on ni bitan sad kad vishe nisam u tom stanu...

ja se nadam da je faza... :dry:

evo je u poslednji sat vremena zecoples pa kopanje i tako u krug :lud:
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Megy » sri tra 07, 2010 14:38 pm

napravi joj kutiju za kopanje.
Uzmeš neki veći drveni sanduk i na dno staviš kamenu ploču i na sve to 5 cm pjeska i nek curka uživa.
Ljubav je pobjeda mašte nad inteligencijom!
17
Toby & Anđa :zeko3:
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la jolanda » sri tra 07, 2010 15:21 pm

gde da stavim drveni sanduk sa sve kamenom plochom u 37 m2? ;D
i osecam peska bi bilo po celom stanu...i opet bi ishla da kopa po laminatu :lud:
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Sindenis » sri tra 07, 2010 15:40 pm

Moja isto neumorno kopa po laminatu i pokusava ga gristi :blink:
ALI, naucila je sto znaci "ne" :wub:
Takodjer, uzme papucu i pokusava ju nosit po stanu, grize sve cega se docepa...
Ja nemam nikakav savjet vec smao utjehu da nisi jedina :P
slika
Sindenis
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la jolanda » sri tra 07, 2010 15:43 pm

hah...moja na 'ne' samo podigne glavu i napravi facu u fazonu 'chujem te, ali me ne zanima' i nastavi :rolleyes:

a da, stalno mi baca patike i kad stojim tu gde ona kopa grize mi papuchu ;D
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Megy » sri tra 07, 2010 21:57 pm

jolanda je napisao/la:gde da stavim drveni sanduk sa sve kamenom plochom u 37 m2? ;D
i osecam peska bi bilo po celom stanu...i opet bi ishla da kopa po laminatu :lud:

Ma nije ti to uopce veliko, jel imaš mozda knjigu Patuljasti kunići Monike Wegler (otamo je ideja)? Imaš tamo jos puno super trikova i ideja za zabavit nase najdraze uhane
Ljubav je pobjeda mašte nad inteligencijom!
17
Toby & Anđa :zeko3:
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Nuni » čet tra 15, 2010 19:47 pm

heh moja masha isto ima taj običaj... prije sam mislila da je to zbog puberteta i hormona, al evo poslije sterilizacije, neki dan je to opet neumorno radila u svojoj gajbi...našla mjesto i kopaj do iznemoglosti! i kaj je najgore to ugl radi po noći a ja spavam u istoj sobi pa to nekad zna bit nemoguće :lud: ja svako malo viknem MASHA NE! al trzne se na par sekundi i šibaj dalje
slikaslikaslika 23
Nuni
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Sljedeća

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan