MOJ ZOO VRT (novih 7 štrukli)

Imate još ljubimaca osim uhatih stvorenja? Upoznajmo se :)

Moderator/ica: vini

MOJ ZOO VRT (novih 7 štrukli)

PostPostao/la Miss Filipa » pon srp 21, 2008 16:05 pm

Imam tonu ljubimaca kući pa da vam ih predstavim ...
:wink:

LISA
Lisa je 1. godinu i 2.mj. stara ženka sibirskog haskija... Rođena je 3.6.07. a kod nas je došla 15.7.07 sa svojih 1,5 mjeseca. Imamo dosta problemčića s njom, a li nema veze ipak je ona moja prvorođena ... Obožavam je, ona je uvijek vesela i razigrana, na sljedeće proljeće je parimo s Jackom, tko god je zainteresiran za štence neka se javi... Unaprijed... Otići ćemo u uzgajivačnicu haskija da nam vlasnica pomogne oko dresure...
Ima i dečka Jack, a o njemu slijedi = > = >
slika
slika
slika
slika
slika

JACK
Jac je koji mjesec , dva mlađi od Lise, njegove cure. Jack je mužjak sibirskog haskija. O njemu ne znamo puno... prvo pročitajte njegovu tužnu sudbinu koja se ipak završila sretno...
Jack se prije zvao Medo. Živjeo je kod ljudi koji su iovako ludi i nenormalni... tukli ga i zlostavljali svaki dan, živjeo je u strahu, u paklu... Mislimo da su ga ili pustili jel' im se više nije dalo imati pesa ili je on sam pobjegao iz tog pakla... Moj tata ga je pronašao na svom radnom mjestu, Osječkom IPK-u. Doveo ga je kod nas jer i on voli haskije i tak... Oduševila sam se kad sam ga vidjela... Bio je preplašen, imao je sve simptome zlostavljanja... Kasnije smo saznali tko mu je vlasnik, neka curica koja se stalno pajči sa drugima... Ispričala mi je kako ga stalno tuku (i to sa smiješkom na licu). Nema šanse da ga tamo vratim... I tako je Jack završio kod sestrinog dečka koji ga voli... Mislim tamo živi kako svaki pas zaslužuje... Happy end, zar ne?
slika
slika

TRI MAČKETIRA
Naše tri totalno lude domaće mačke Peggy, Kika i Missy zaslužuju da ih se spome jer su stvarno posebne...
Peggy je naša prva i najstarija mačka. Ima deset godina i bome je svašta proživio... Evo ukratko njegov dosije nesreća:
- 2 napada pasa
- 2 teške prometne nesreće
- 1 trovanje
- bezbroj teških sukoba sa mačkama
- 5,6 uganjuća
On je još uviojek među živima i nadamo se da će tako biti još dugo...
slika

Kika je Peggyin sin. Peggy ga je stalno pajčio, od malena, pa je sada jako bojažljiv i nevjeruje nikome. On je jedna od najljepših mačaka koje sam vidjela. Ima prekrasne, krupne zelene oči i glatko crno-prugasto krzno s bijelim trbuhom, licem i šapama... Trenutno menam njenu sliku, al' bum stavila... veoma brzo...

Missy je meni najdraža mačka jer je zamijenila gubitak neprežaljenog Mede, mačka koji više nije na ovom svijetu. Tek nakon dva tjedna od poroda njena majka Bijelka je umrla u prometnoj nesreći. Ona i njen brat Tommy su ostali siročići. Uz pomoć susjede Milene, uspjeli su preživjeti te je Missy sama došla kod nas i mi smo je prisvojili. Obožava se igrati s Filipom i totalno je superluda mačka.
slika

Želim samo ovamo da spomenem također moje ljubimce koji više nisu s nama. To su:
- Mačak Žućko: neprežaljen gubitak, svačiji miljenik
- Mačak Medo: uz bol i tugu u srcu zamijenio je nedostatak Žučka, također neprežaljen
- Mačkica Juniorka: nakon što se omacila baba je ubila njene mačiće i nju odnijela dalekjo od nas, neznamo što se snjome desilo
- Pas, pekinezerka Meggy: moj prvi pas, baba ju je pustila jer je jedino mene slušala, njena sudbina nam je strana
- Buba: pas kojega je moj djed pretukao dokle god joj nije slomio sve zube, umrla je od posljedica tuče
- Papagaj Ara: njega se nesjećam, ali znam da mu je susjedin pas Donna otrgnuo krilo
- Jež Lenny: naš egzotični ljubimac, umro je nakon samo šest dana...
Eto, to je to...
Zadnja izmjena: Miss Filipa; pet sij 09, 2009 17:01 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
Filla, je moja mala kraljica, Filla, Filla ...
Miss Filipa
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekili » pon srp 21, 2008 16:13 pm

ne zna se ko je zgodniji :wub:

blago tebi na svim tim ljubimcima :zmirko: :wink:

zao mi je zbog jezonje :sad:
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Miss Filipa » pon srp 21, 2008 19:19 pm

pa, da, meni je isto bilo žao, al' se nisam uspjela vezati za njega u tom kratkom roku...
Ma zna se tko je zgodniji, haskići su tu glavni, možete mislit kakvi će štenci biti uz ovakve zgodne roditelje... :D
Miss Filipa
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekica_poopy » uto srp 22, 2008 8:17 am

joj prekrasno ti je drustvance, mene je osvojio moj "imenjak" macak Kika (kako je to musko pa Kika ;D - ako sam dobro shvatila :) )

sad samo cekam slikicu da vidim tu ljepotu :)

peseki su isto prekrasni, lijepo je vidjeti da jedna familija tako brine za zivotinje :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Miss Filipa » uto srp 22, 2008 11:44 am

He, cool, i moja sestra je imenjak s njim, zovemo je Kika, a zove se Kristina...
Pa, nema baš u našoj familiji strastvenih obožavatelja životinja sem mene.... zbog mene imamo tak puno životinja.... drugi ne vole životinje, ja i mama volimo
Miss Filipa
Zečić
Zečić

PostPostao/la Miss Filipa » uto srp 22, 2008 12:01 pm

kika jer liči na tetinu pokojnu cicu... :sad: pa eto
Miss Filipa
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kiara » uto srp 22, 2008 14:02 pm

Predivni su mi peseki,jednostavno predivni...a miceki su prave face :cool:

edit:tek sam sad skužila da su dva različita miceka na slikama...i još sam čitala tekst i gledam..da si slučajno zeznula sliku :D
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Miss Filipa » čet srp 24, 2008 17:13 pm

Lisina poza ,, očajno se želim igrati '' :D
slika
Tijekom ove sezone linjanja izlkinjala je 8 kablova od 2 litre i još nije gotova :blink:
slika
Ovamo se vidi kako Peggy jako omršavi tokom ljeta
:huh: slika
Miss Filipa
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kiara » pet srp 25, 2008 9:48 am

Lisina poza je zakon :D

Tako i moj mačak smršavi tokom ljeta :)
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Miss Filipa » pet srp 25, 2008 14:20 pm

a šta kažete na linjanje uhhhh uffffff :omg: :huh: :sad: ;D :ljut: :) :cool: :D
Miss Filipa
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kiara » pet srp 25, 2008 16:12 pm

Miss Filipa je napisao/la:a šta kažete na linjanje uhhhh uffffff :omg: :huh: :sad: ;D :ljut: :) :cool: :D

Bilo je tako i više dok sam ja susjedovog psa češljala...(pošto oni uopće ne mare o njemu :ljut: )
Hvala Bogu što je Nora kratkodlaka :D
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Miss Filipa » pet srp 25, 2008 18:43 pm

a volim je nije mi to teško, al kad se igram s njom sva puna dlaka budem uđe mi i u usta....
Miss Filipa
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kinkirinki » pet srp 25, 2008 20:59 pm

hehe!!!...meni je baš slatko to kad se linjaju!!
Jednog kad su mi se zekani linjali onda sam sakupljala njihove dlakice i imala sam kuglicu dlakica!! :cool: :D ;D
Žensko sam, samo mi je stari nadimak tak da nebi bilo...
Kinkirinki
Zečić
Zečić

PostPostao/la Miss Filipa » sub kol 02, 2008 10:16 am

Lisa danas ide posjetiti svoga dečka!!! ZALJUBLJENI PREKO UŠIJU! PRATE SE U STOPU! KAKO SLATKO! PRVA LJUBAV MOJE MALENE!
:treptanje:
Miss Filipa
Zečić
Zečić

PostPostao/la *Martina* » sub kol 02, 2008 10:36 am

wiiiiii!! :luv:
*Martina*
Zečić
Zečić

Sljedeća

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan