LISA
Lisa je 1. godinu i 2.mj. stara ženka sibirskog haskija... Rođena je 3.6.07. a kod nas je došla 15.7.07 sa svojih 1,5 mjeseca. Imamo dosta problemčića s njom, a li nema veze ipak je ona moja prvorođena ... Obožavam je, ona je uvijek vesela i razigrana, na sljedeće proljeće je parimo s Jackom, tko god je zainteresiran za štence neka se javi... Unaprijed... Otići ćemo u uzgajivačnicu haskija da nam vlasnica pomogne oko dresure...
Ima i dečka Jack, a o njemu slijedi = > = >
JACK
Jac je koji mjesec , dva mlađi od Lise, njegove cure. Jack je mužjak sibirskog haskija. O njemu ne znamo puno... prvo pročitajte njegovu tužnu sudbinu koja se ipak završila sretno...
Jack se prije zvao Medo. Živjeo je kod ljudi koji su iovako ludi i nenormalni... tukli ga i zlostavljali svaki dan, živjeo je u strahu, u paklu... Mislimo da su ga ili pustili jel' im se više nije dalo imati pesa ili je on sam pobjegao iz tog pakla... Moj tata ga je pronašao na svom radnom mjestu, Osječkom IPK-u. Doveo ga je kod nas jer i on voli haskije i tak... Oduševila sam se kad sam ga vidjela... Bio je preplašen, imao je sve simptome zlostavljanja... Kasnije smo saznali tko mu je vlasnik, neka curica koja se stalno pajči sa drugima... Ispričala mi je kako ga stalno tuku (i to sa smiješkom na licu). Nema šanse da ga tamo vratim... I tako je Jack završio kod sestrinog dečka koji ga voli... Mislim tamo živi kako svaki pas zaslužuje... Happy end, zar ne?
TRI MAČKETIRA
Naše tri totalno lude domaće mačke Peggy, Kika i Missy zaslužuju da ih se spome jer su stvarno posebne...
Peggy je naša prva i najstarija mačka. Ima deset godina i bome je svašta proživio... Evo ukratko njegov dosije nesreća:
- 2 napada pasa
- 2 teške prometne nesreće
- 1 trovanje
- bezbroj teških sukoba sa mačkama
- 5,6 uganjuća
On je još uviojek među živima i nadamo se da će tako biti još dugo...
Kika je Peggyin sin. Peggy ga je stalno pajčio, od malena, pa je sada jako bojažljiv i nevjeruje nikome. On je jedna od najljepših mačaka koje sam vidjela. Ima prekrasne, krupne zelene oči i glatko crno-prugasto krzno s bijelim trbuhom, licem i šapama... Trenutno menam njenu sliku, al' bum stavila... veoma brzo...
Missy je meni najdraža mačka jer je zamijenila gubitak neprežaljenog Mede, mačka koji više nije na ovom svijetu. Tek nakon dva tjedna od poroda njena majka Bijelka je umrla u prometnoj nesreći. Ona i njen brat Tommy su ostali siročići. Uz pomoć susjede Milene, uspjeli su preživjeti te je Missy sama došla kod nas i mi smo je prisvojili. Obožava se igrati s Filipom i totalno je superluda mačka.
Želim samo ovamo da spomenem također moje ljubimce koji više nisu s nama. To su:
- Mačak Žućko: neprežaljen gubitak, svačiji miljenik
- Mačak Medo: uz bol i tugu u srcu zamijenio je nedostatak Žučka, također neprežaljen
- Mačkica Juniorka: nakon što se omacila baba je ubila njene mačiće i nju odnijela dalekjo od nas, neznamo što se snjome desilo
- Pas, pekinezerka Meggy: moj prvi pas, baba ju je pustila jer je jedino mene slušala, njena sudbina nam je strana
- Buba: pas kojega je moj djed pretukao dokle god joj nije slomio sve zube, umrla je od posljedica tuče
- Papagaj Ara: njega se nesjećam, ali znam da mu je susjedin pas Donna otrgnuo krilo
- Jež Lenny: naš egzotični ljubimac, umro je nakon samo šest dana...
Eto, to je to...

- ako sam dobro shvatila
)