Malica moja

Jednom ćemo opet biti skupa:(

Moderator/ica: Lady Stardust

Re: Malica moja

PostPostao/la mala_zečica » ned lip 05, 2011 16:38 pm

ajme mery tako mi je žao, želudac mi se stio kad sam vidla da si ti otvorila temu =((( drži se, izljubi twitaca i ako ti kako možemo pomoci, samo reci... :zeko3:
slikaslikaslikaslika
mala_zečica
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » ned lip 05, 2011 16:41 pm

Ne moras sada na to mislit..odtuguj svoje..samo kazem da bi bila steta da svoje srce zatvoris za neko novo bice..meni je moj Altan uginuo nakon 6 i pol godina i ne znam jesam li ikad bila tuznija u zivotu nego tad..od tuge nisam 2 dana jela (a to je puno jer volim jest) dok me nisu natjerali..on je bio moj prvi ljubimac..praznina koja je iza njega ostala je bila grozna i znala sam da necu moc bit ponovno potpuna i sretna dok netko ne popuni tu prazninu..i onda sam se odlucila za novog zeku i nabavila Mocu, a kasnije i Naira..sada me oni uvesaljavaju kao sto je moj Altan prije..i sada kada ga se sjetim, sjecam ga se sa smjeskom na licu :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la bibika » ned lip 05, 2011 18:06 pm

:cry: :cry:
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Mary » ned lip 05, 2011 18:43 pm

altan je napisao/la:Ne moras sada na to mislit..odtuguj svoje..samo kazem da bi bila steta da svoje srce zatvoris za neko novo bice..meni je moj Altan uginuo nakon 6 i pol godina i ne znam jesam li ikad bila tuznija u zivotu nego tad..od tuge nisam 2 dana jela (a to je puno jer volim jest) dok me nisu natjerali..on je bio moj prvi ljubimac..praznina koja je iza njega ostala je bila grozna i znala sam da necu moc bit ponovno potpuna i sretna dok netko ne popuni tu prazninu..i onda sam se odlucila za novog zeku i nabavila Mocu, a kasnije i Naira..sada me oni uvesaljavaju kao sto je moj Altan prije..i sada kada ga se sjetim, sjecam ga se sa smjeskom na licu :)

Joj , znam , ja ne znam sta ce samnom biti kada moj Twito ode . Malu ipak znam 3 meseca , ali opet dovoljno da stignem da je volim puno.
Ja sam jako umorna od svega , nisam spavala odaaavno , cele noci sam sa njom.. Jbg.dosao joj je kraj i nikako nismo mogli da sprecimo ono sto je moralo da se desi . Sad je kasno ...
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la bunnyema » ned lip 05, 2011 20:35 pm

:smrc: ne znam sta a kazem.. zao mi je jako.. ne mogu niti zamisliti bol koju osjecas.. budi uz Twita i rz se.. Ako ti bilosta treba javi! Tu sam za tebe.. :smrc: prestrasno..
slikaslika
22 roochack.com
bunnyema
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la martina » ned lip 05, 2011 21:24 pm

i meni je strasno zao malene...znam kakav je osjecaj kad izgubis nesto sto ti je toliko znacilo...drzi se...
R.I.P. Slatkica :(
Lijepo spavaj najdraze moje...puno te volim...
martina
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Mary » pon lip 06, 2011 9:38 am

Twito zapisava mesta gde je ona lezala poslednji dan , i non stop dolazi da se mazi (sto nije tipicno za njega) bas je jadnicak u cudu ... Pokusava stalno da ode u hodnik , jer je tamo ona lezala par sati nakon sto je umrla , dok nismo smislili sta cemo sa telom. Kopa (A TO NIKAD NIKAD NIIIIAK U ZIVOTU NIJE RADIO) i sve tamo kod vrata za hodnik , i na krevetu na mestu gde je umrla nasa Malica ...
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la bunnyema » pon lip 06, 2011 10:39 am

Sigurno mu je tesko.. sirocek maleni.. toliko dugo je cekao i sada opet sam.. jako tuzno..
slikaslika
22 roochack.com
bunnyema
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Euena » pon lip 06, 2011 10:58 am

:cry: :cry: :cry:

Najdraža Mala, ulepšala si nam jednu godinu života... Peja i ja ćemo te zauvek čuvati blizu!!!

Ovo je već drugi put da se od tebe opraštam.Prvog puta sam te morala dati jer ti se usled spleta zivotnih okolnosti vise nisam mogla posvetiti. Ma koliko suza sam tada isplakala, znala sam da radim pravu stvar. Ti si bila moj ljubimac kome je bilo potrebno mnogo pažnje, ljubavi, ali i lečenja od bolesti koja se stalno vraćala, a ja, od pre četiri meseca, fizički nisam bila u mogućnosti da ti pomognem. Nadam se da ćeš mi nekada oprostiti :cry:
Kada smo se opraštale, utehu sam nalazila znajući da će te drugi ljudi voleti isto koliko i ja, i da ćeš tamo biti srećna!! Tako je i bilo...

A sada ću možda utehu naći znajući da ideš na neko lepše mesto,gde više nikada nećeš biti bolesna, gde ćeš skakutati i trčati radosno, bas kao što si nekad radila od jedne do druge ivice moje dnevne sobe, gde ćeš kopati tunele za sebe i svoje drage, baš kao što si ih nekad kopala po trosedu i dvosedu za sebe i Peju, mesto gde ćeš stalno skakati uvis, baš kao što si stalno preksakala sve barikade koje smo ti po kući postavljali... Nadam se da si sada presrecna na tom mestu...

Oprosti mi ako sam ti ikada učinila nešto nažao...

Znaj da ćemo te Peja i ja zauvek voleti i u našim srcima ćeš zauvek imati posebno mesto!!! :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3:

Počivaj u miru naš Mali Đavolku!!!!!
Euena
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Mary » pon lip 06, 2011 12:53 pm

E a da sam samo nekako uspela da joj pomognem ... Ubija me pomisao da je bilo pomoci a da nismo znali kako i sta ... A sve sam probala sto mi je vet rekao i sto mi je Klio rekla . Sve sam uradila i mnogo mi je krivo sto se dusha mala nije izvukla . I sad je nema , covece , stvarno je nema ... Ne razumem ovo zaista ne shvatam , kuglice su joj bile perfektne , velike kao Twitove , jela je , otimala se za hranu , nije pokazivala da je bilo sta boli , bila je srecna , igrala se , zecoplesala stalno... Mnogo je tesko odvojiti se od nje. Danas me ubija glupi osecaj krivice , i ako znam da sam sve uradila . Jako mi je lose , imam alergiju na nervnoj bazi i celo telo mi gori , i Twito je lose , i Mladen isto ... Velika tuga je trenutno u nasoj kuci . Nikome ovo ne zelim zaista .
Euena , ti znas najbolje , i drago mi je mnogo da ti , u tom stanju u kome si nisi morala da prolazis kroz ovo i da vidis kako Malica odlazi. A sigurno cemo mi nju opet da vidimo , nekad , u to ne sumljam . Dusa moja lepa , kao sto kazes bar se ne muci vise u stalnim bolestima.
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » pon lip 06, 2011 14:55 pm

Mislim da sada nije vreme a i meni treba malo da se smirim, inace cu napisati sta mislim o svemu... Zato namerno ne komentarisem nista.
Ona je zaista bila poseban zenski zek, jedan od retkih zenskaca koji mi je ukrao srce.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Cule » pon lip 06, 2011 15:23 pm

Nema mi nista tuznije nego kad vidim neku od ovih tema da je aktuelna..bas se strecnem i krenu mi suze jer znam koliko sam ja zavolela mog zekana za ovo kratko vreme..mora da je strasno..

Zao mi je.. :sad:
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la vedi08 » pet lip 10, 2011 12:16 pm

strasno, moja sucut, bila je preslatka cupavica :smrc:
Molly slika i Đuro slika <3
vedi08
Super Zek
Super Zek

Prethodna