Vanja je napisao/la:bili smo kod Slobodana iz Spine, i ja sam ga bas pitala za sterilizaciju bas zbog svega ovog, najvise zbog jajnika i on mi rece da ne preporucuje to da radim i izobjasnjava nesto zbog cega, uglavnom sam zapamtila onaj deo o postoperativnim komplikacijama i zarastanju. Je li to taj vet, Klio?

NIJE, on, a sto se njega tice, vec smo puno pisali ovde. On ima znanje za neke stvari
a za neke lupeta. U ovom slucaju kada je sterilizacija u pitanju. Procitaj ovde imas na forumu sve o razlozima zasto sterilisati zenkicu. Zbog njihovih cestih ovulacija, vremenom dolazi do stvaranja tumora na jajnicima ili materici. I to nije retka pojava. Naprotiv. Nase zenkice se ne kote i ne pare kao u prirodi zato moras to imati na umu.
Sto se zuba tice i dijagnostike tako neke lakse Slobodan je ok, sto se tice zacepa, varenja i operacija
nikako ga ne preporucujem. Puno losih iskustava. Uz to bezobrazno skupo naplacuje sterilizaciju, za nase uslove zivljenja, plus kada je skoro jedna sa foruma bila kod njega za zekicu koja ima neke simptome epilepsije, samo je poslao kuci, a kada je saznao da smo isli kod drugog veta kada je mala imala napad(jer je Slobodan bio van Beograda)jedva da je hteo da pogleda snimak zecice koji je napravio thnicar kod njega u ambulanti dan pre toga.
Ma da ne davim sa njim, sto se tice operacija ne preporucujem ga. Ni ovaj vet, Vlada, nije neki kada je dijagnostika u pitanju, ali sto se tice hirurgije skidam mu kapu. Drugo hoce sve da uradi sto mu kazem sto se zeceva tice i da poslusa, da primi savet a isto tako nije ga blam da da moj telefon vlasnicima zeceva koji imaju zacep jer ne zna najbolje sta da radi tada.
Ima dosta gluposti i kod njega, ali sto se tice saradnje, sterilizacije i kastracije, do sada je bio bas ok.