nakon malo više od mj dana otvaram temu jer do sada nisam mogla, previše je bolno...
mala crna dobrica nenadano je ušla u moj život. ugledala sam ga jedne subote na sajmu u samoboru i zaljubila se, morao je biti moj

drugu subotu nakon što je sva oprema kupljena otišli smo po njega. gospodin koji ga je prodavao cuvao mi ga je i tako je mala pufnica otišla samnom doma. godinama smo bili samo on i ja... skupa smo spavali, citali lektiru na podu, pisali zadace, lovili se po vrtu, igrali loptom, mazili se svaki put kad bi se vidli.. našoj ljubavi nije bilo kraja

prije 4 godine ostala sam trudna i znala sam da kada beba dodje necu prvih par mj imati puno vremena za njega kao do sada. sama pomisao da ce biti zapostavljen gušila me. onda još nisam znala za ovaj forum i mogucnost udomljavanja kunica pa sam otišla u pet shop i kupila prekrasnog ovnolikog kunica da mu pravi društvo (trebala je biti cura -.- ) nakon par mj morala sam ih razdvojit jer su se poceli mlatit. preko rešetke je ljubav cvala al cim su si blizu došli kad su bili pušteni dlaka je letila ko luda. ali Buba nije bio sam, imao je Lungica pa makar i preko rešetke

nakon što sam rodila naletila sam na forum, uclanila se i nakon samo par dana udomila prekrasnu šašavu curu Suru koja je odabrala Lungica i Buba je opet bio sam. e a onda, onda je došla Nalla nepopravljivi vrag i šašavica koja je Bubine zadnje godine života pretvorila u pravi raj. ljubavi nije bilo kraja a tako ni mojoj sreci

zadnjih par mj buba je imao zdrastvenih problema.. šupio ga je moždani, imao je apces na zubicu koji smo uklonili ali se vratio... od moždanog se oporavio skroz ali je poceo jako slabiti :( sve žive hrane sam mu pokupovala kako bi ojacao ali ništa nije pomoglo... znala sam da je to to, samo sam cekala dan... zadnja dva tj svaku vecer kada sam išla spavati opraštala sam se od njega... ponekad sam znala ostat budna i biti uz njega samo kako nebi bio sam.. bili su to teški dani.. i jedno jutro samo sam ga našla kako leži uz svoju Nallicu

dugo smo se opraštali, žao mi je što se tako mucio, borio se, da, bio je pravi mali borac, nije htio otici ali eto bog ga je uzeo kao i sve ostale njegove male dlakave prijatelje....
e pa Buba moj, puno ti hvala za sve ove godine ljubavi i veselja, hvala ti što si mi pokazao da u tako malom bicu može biti tako veliko srce, nikada te necu zaboraviti ljubice moja mala