zeko Simba je napisao/la:Kao prvo trebaš pročitati tu sve o pravilnoj prehrani. Moraju jesti sijeno. Kakve sjemenke jedu? U kakvoj to oni gajbi žive? Koliko je velika? Gdje je smještena? Da li se oni puštaju van da se istrče i prohodaju? Imam cijelo brdo pitanja
vidim...mozes mi poslati neka pitanja na moj mail
tasa.radic@gmail.com...evo odgovora...
1#Jedu sjemenke koje su kupljene u pet shopu...namjenjene su za kuniće...jer hrana od mog hrcka nastetila je zecevima pa ih sada hranim iskljucivo zecjim sjemenkama...
2#pa neznam bas promjer gajbe ali otprilike 100 cm...visina:pa gajba je visoka kao zec kad se uspravno podigne (okomito)...mozda za usi manja...otvor je gore na otvaranje
3#Smjestena je na balkonu...mi zivimo u neboderu...i ne usudim se njih dvoje pistit jer bi pobjegli
4#Prije smo ih pustali da trce po balkonu(zapravo oni su navracali u gajbu zamo za hranu)...mama se nije svidao izmet po balkonu pa ih sada ne pustamo...a ipak 1 na dan smo cistili balkon(obicno sam ja bila zaduzena za njega...ali nemogu ni ja cijeli dan prijustit samo za zecane...moram i ja brinut o skoli i zadacama)
---ako imas neko rjesenje ili savjet za nesto napisi molim te!