Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

...em se mogu nahladit ako ih se jako dobro ne osusi,em gube svoj prirodni miris,moja se cisti svaki put nakon sto je mazimo jer osjeti neciji tudji miris na sebi...potreba za kupanjem postoji jedino ako im se zmaze guza od rijetke stolice ili tako neke stvari koje nemogu proci bez ciscenja i to samo toga zmazanog podrucja,nema potrebe da ih se cijele kupa bez razloga.procitaj malo ove linkove dolje.

Anek je napisao/la:moj savjet ti je da odmah prestanes s kupanjem jer pocelo je biti hladno..neka malo puhne propuh pa ces visit kod veterinara svaki dan...a jadna..kunice se nekupa osim ako je jjaaako nuzno.

Isto ovih dana rade i ostala 4 kunića kaj su s njim. Zbunjujuće.
renata je napisao/la:Sanjita, pitanje ti je doista na mjestu...i meni je odmah isto palo na pamet...ali, zatekla me odgovorom ilusione i moram reći da je u pravu...
Zaista se kunići ponekada izlažu kiši. Kad se samo sjetim svog bedastog Timija! Po najvećem pljusku jurila sam na livadu micati ga s kiše i unositi u zeko-kuću, no prije nego bih ja ušla u kuću, on je već bio vani i doslovno se tuširaoIsto ovih dana rade i ostala 4 kunića kaj su s njim. Zbunjujuće.
A vrata zeko kuće su im otvorena, imaju vani nekoliko nastambi, nekoliko nadstrešnica, ali ne, oni žele pokisnuti, ne uvijek, ali često da.

Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.