altan je napisao/la:Ženke su uglavnom takve zločeste..ovim muškima je bitno da imaju što jest, pit i gdje se leć

..probaj namazat stvari sa špekom pa ju možda prođe volja za griženjem (ne šalim se)
Grančice jabuke su dobre, ali to im dosadi jer su male. Da se ja pitam i da imam kako dovuć u stan, ja bih im donijela neko drvo pa nek glođu koliko hoće, samo namještaj nek ostave na miru.
Btw, Guigi je postao specijalac u precvikavanju ciferšlusa

Od trenirki, na cipelama, na gizmama, svuda di ima, on cap cap i gricne jednu i onda ne možeš zakopčati ciferom...
Za Nalu sam našla riješenje upravo to, čitala sam još prije za špek na forumu, ali mustra mala premazana je svim i svačim, lijepo sačeka da se to preko dana prolufta i onda ako recimo prije spavanja zaboravim protrljati rub vrata s špekom, ćao zdravo, ona je tu čim zaspimo. Ajd, barem dobra stvar da on ne nje možeš zakasnit nigdje ujutro, ni na predavanja ni dečko na posao, jer je kao alarm, u 7:00 lupa nogom o vrata (DA O VRATA jer je gladna i hoće pozornost) i grize vrata kao da je piranja.

To je skroz ono USTAJTE, HOĆU DA ME MAZITE!
Što se tiče hrane, da ne skrećem s teme, razne smo probali ali najbolja je ta Cuni Rebalans. S njom nikad nisu imali probleme, zato ih i ne šaltam sad kad sam našla što im paše. Inače su jako probirljivi. Od sijena hoće jest samo Renatino sijeno od 25 kn koje pojedu u 5 dana. Imam neki feeling da mogu govorit, da bi poručili: gađat sirotinju kavijarom; taj stav. Primadone.