Čileanska vjverica.DEGU

Imate još ljubimaca osim uhatih stvorenja? Upoznajmo se :)

Moderator/ica: vini

Čileanska vjverica.DEGU

PostPostao/la donattello » sri sij 13, 2010 9:36 am

Ljudi..Ja jučer u kupaonici prije škole lakiram nokte i mučim se jer mi se svako put lak razmrlja.I dođe moja mama,i kaže:
"Tea,daj da te malo raspoložim!Znaš li što ću ti kupiti za rođendan?Počinje sa slovom V!"
Ja sam mislila da je vesta,no nije.
Mama kaže "VJ"
A ja pomislim vješalica
Kada ona ko iz topa ispali "VJEVERICA!!
Ja sam bila jaako iznenađena,pa šta će nam,kog Boga,sad i vjeverica.A mama kaže da joj je došla želja.Ali sad ne znam dal da pristanem na nju,ili ne..jer ne znam kakav će joj život biti kod nas...A kad nabavimo vjevericu,mama će početi vikati kada joj predložim da živi u kući,a sama je predložila vjevericu!!Što da radim?I da li netko zna o vjevericama nešto?
♥ Falit ces mi mala ludo :( Donattello ♥♥
donattello
Zekonja
Zekonja

Re: Čileanska vjverica.DEGU

PostPostao/la Anek » sri sij 13, 2010 9:47 am

Poznajem curu koja ima vjeverica..i zbog njih nemoze imati ni jednog drugog glodavca..jer vjeverice jedu svasta sto recimo kunici nesmiju jesti..one skrivaju hranu koju ti nemozes ali zeko moze najusiti i pojesti. Grizu sve od stropa do poda,kakaju po najestaju i tamo gdje nemozes doci. meni su one slatke ali..kao kucni ljubici..nebi fala... Nikada nisu pitomi kao kunici, a brzi su od munje. Nedaj boze da otvoris prozor na otklop dok se šece-papa vjeverica. A i zao mi ih je..jer u kuci nikada nemogu zivjeti kao u divljini..bas se vidi na kilometre da nisu sretne u "ljudskom" domu.
Reci mami da prvo procita nesto o vjevericama a onda neka kupuje. Radije si jos jednog kunica nabavite :zekoo12:
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Anek » sri sij 13, 2010 9:48 am

cek..vjeverica? ona mala vjeverica ili bas degu? o deguima neznam nista..pa zaboravi gornji tekst ako se o deguima radi :blush:
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la donattello » sri sij 13, 2010 10:07 am

Odustacemo od vjeverice,mami sam objasnila da ne bude tuzna jer me htjela iznenaditi,ali rekla sam joj da bih volela da imam cili zoo vrt,ali da shvacam da nemam ni uslova ni vremena da se brinem o tolkim zivotinjama,ona se slozila,pocela kimati glavom,i rekla da se slaze s time da mi umijesto vijeverice pozove veterinara da cijepi Luxa,da kupimo neke penjalice i igracke za kunica,ja cu svoj rodjendan pokolniti svojim premilim ljubimcima,i oni ce dobiti poklone umijesto mene :D
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la tinka » sri sij 13, 2010 10:43 am

donattello, ti si tako dobroćudno malo stvorenje, i jako si zrela za svoje godine.. nema puno tvojih vršnjaka koji bi postupili kao ti... vidi se da jako voliš svoje životinje i da se trudiš, samo tako i nastavi... :zeko8:
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la donattello » sri sij 13, 2010 10:51 am

Hvala!Iako mi je rođendan za tri mjeseca,budemo sutra ujutro zvali veta prije škole da cijepi Luxa,a kad bude mama imala vremena otići ćemo Donu kupiti penjalice i te stvarčice :DJao,jedan lik iz mog razreda,veli,da jedva čeka da dođe doma da šutne svog psa sa guštom...Ja sam se žarko naljutila i prijavila ga razrednici,a ovo ga našopala da je zaplakao,i neka mu je!!Ja bih ga izšutala na mrtvo ime,neka još jednom takne bilo koju životinju,jao si ga njemu!Ja uvijek,ako prek vikenda me mama doveze pred školu da sa prijateljicama se rolam po parku,povedem Luxa(mama jedva pristane) a ako Adel(taj lik koji je idiot) naiđe,ja Luxa mičem u stranu i sklanjam ga,jednom ga je htijeo ošamariti(Luxa) pa sam pustila povodac iz svojih ruku i rekla Luxu da bježi što dalje,ovaj je otrčao,no ovaj lik ga je sustigao,pa sam ja ko zvrkić doletila,onako lagano zazvala Adela,ovaj okrenuo glavu,a ja ga doslovno šakom u nos,pa je završio kod ravnateljice.Kakvih luđaka ima ja ne vjerujem...
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la donattello » sri sij 13, 2010 11:02 am

BTW: Meni nije uopce zao sto cu svoj rodjendan pokloniti svojim najmilijim prijateljima,dapace,ja sam presretna i JAKO se veselim sto ce oni umijesto mene dobiti poklone.Ja nisam sebicna kao neki,ja sam odustala od svojih poklona i tu titulu dala mojim 'idolima' kak ih ja zovem,(ja velim luxu "Ti si moj idol"),dok bi drugi,"Necu,ja zelim hrpu poklona,zas mi ja to propustio samo zato da ovi mali smradovi vani sto zive dobiju poklone umijesto mene,nece to tak" Ja to nikad ne bih napravila kao oni..tak-tak cu dobiti od tete mobitel,brata sam trazila da mi za rodjendan skine s neta neke pjesme Michaela Jacksona,da ih mogu na mobitel staviti,sestra mi je rekla da ona ima tajno iznenadjene,i mene uopce ne zanima sto ona taji od mene,strpiti cu se i vidjeti sto mi poklonila..Svi mi govore kako sam skromna i jako jako zrela osoba za svojih malih nepunih 11 godina,ali,ja to ne zelim mijenjati,ako treba,ma za svaki svoj rodjendan od mame necu pozeliti nista,samo zelim da Don i ekipa budu sretni i da imaju sretnu buducnost i zivot vrijedan zivljenja..to je moja zelja za 11 rodjendan,samo to...
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Mrvica » sri sij 13, 2010 15:26 pm

B R A V O :zeko1:
Mrvica
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la donattello » sri sij 13, 2010 18:12 pm