tinka je napisao/la:izmjerim sve doma, pa ti javim, može? sad sam na poslu, pa niš ne znam...
uf, izgleda da smo totalno fulali sa svim...
Za sve postoji prvi put,zato smo tu da pomognemo!!
Moderator/ica: vini
tinka je napisao/la:izmjerim sve doma, pa ti javim, može? sad sam na poslu, pa niš ne znam...
uf, izgleda da smo totalno fulali sa svim...
tinka je napisao/la:ma znam, ali one su već skoro dva mjeseca tak kod mene, jadne...sad sam se zbedirala samo... ali dobro, budemo mi to sve pomalo sredili...
Lilo je napisao/la:Hej želimir...ajd polakše malo....nije ona stari "akvarista"....pilje plastićno možeš i zadržati pa polako zamjeniti pravim!Nemora se sve od jednom!Želimire ....komunalaca nikad dosta pa su preporuke za 3-4 ok na ovu odokativnu litražu! A broj im tako ne ulazi u broj riba u akv. jer se pretežito zadržavaju na dnu!Što se tiće pozadine....može crna....to će stvarno bacit ribe u prvi plan!Preporućam prirodnu boju dna i prirodno kamenje kao ukras!Mada što se mene tiće i ovaj se može ukrasiti mahovinom i biti ćisto zgodan!
tinka je napisao/la:ma dečko se i sad brine o tome svemu, on njima jednom mjesečno mijenja vodu, na način kako su mu objasnili u pet shopu... dodaje im neke sastojke u vodu, ne znam što točno... hrani ih svaki dan u isto vrijeme.... ugl, on to stvarno održava... ali ništa to ne znači, ako dečki nisu sretni u tako malom prostoru...
tinka je napisao/la:na koje kamenje misliš? moje sad imaju onaj pijesak koji vidiš na slici... a ako ću stavljati prirodno bolje, onda moram kupiti još neku podlogu za to, jel tako? ja sam i bila za prirodno bilje, ali sam iskreno mislila da će mi se jako razrasti a akvarij je dosta malen.. pa me to onda malo zabrinulo...
tinka je napisao/la:da, on pusti da odstoji cijeli dan i onda drugi dan mijenja... ali su mu rekli da ako ima pročišćivač, da onda može jednom mjesečno... znači, i tu smo se zeznuli...
Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.