Dno kaveza/gajbe

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: Dno kaveza/gajbe

PostPostao/la dHarma » sri ruj 29, 2010 23:45 pm

Mary je napisao/la:Moj kavez ima zicu iznad dna , trina je postavljena na donjem nivou a preko je zica po kojoj zeka hoda , i bas je prakticno :)

Jedino za ciscenje.. Mada te zice donose vise stete nego koristi..
Pored onoga sto je altan rekla, zeka uglavnom dobijaju zuljice na sapama od te zice.. tako da ja je nikako ne preporucujem..

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » čet ruj 30, 2010 9:04 am

Da ali kada je preko seno , kojeg ima u izobilju .. Ne verujem da ce da mu fali ishta ... Posto on to seno raznese svuda po zici i spava na njenu :) Zna mala sta je dobro :happy:
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » čet ruj 30, 2010 10:18 am

Pa sumnjam da si sama moze maknut tu zicu a na necem mora lezat :rolleyes:
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Mary » čet ruj 30, 2010 14:53 pm

Pa spavka srecica na senu :)
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la kristinans » čet ruj 30, 2010 15:20 pm

moj je zeka jako bio nesrecan kada su mu bile zice u kavezu :kuki: jeste zaista jako prakticno za ciscenje i nema raznosenja po sobi sena i piljevine ali on je bio nesrecan.zato sam mu to pomerila da mu se nebi stvorili zuljevi od zica. jedino mi ga je zao sto spava na samoj plastici al sta da mu radim kada mu smeta sta god da mu stavim :kmeee:
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » uto vel 15, 2011 12:09 pm

Nama je na dnu kaveza peskir , a na dnu wc-a piljevina , zato sto ne nalazimo nigde drvene palete ... A voleli bi smo njih ali nema veze , piljevina ne smrdi samo se mnogo raznosi po kavezu...
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la bunnyema » uto vel 15, 2011 12:30 pm

Moje sunce maleno ima puno sijena koje si ljepo razmakne i spava onda na plastici.. kaze da mu je tako ugodnije jer ju nista ne bode.. rucnik ne voli, njega samo prokopa cijelog, slozi ga i baci sa strane.. wc ima pelete od presane trave od vitakrafta farmer presana trava i super je.. ne raznosi se, upije odmah sve i pretvori se u piljevinu.. :) i da, ne smrdi kad se zeko popisa.. osjeti se miris jedino ako glavu gurnete u wc ili ako je zekonja upravo pisao ili ako mu se jedan grumen zaljepio za dlakicu a vi ga njuskate.. :)
slikaslika
22 roochack.com
bunnyema
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la upsy » čet ožu 31, 2011 14:55 pm

Tak i naša mrvica...sijeno zgura na stranu, a leži na plastici, WC mu je izvan kaveza, plastična kutija za spise u koju stavim sloj papirnatog ručnika, sloj piljevine, na to još sloj papirnatog ručnika i po papiru dosta sijena.(Recept sam pročitala tu na forumu, neka mi autor ne zamjeri, al stvarno sam senilna i ne znam ko je to napisao...al šljaka besprijekorno!) Kraj wc-a je i posudica sa sijenom (to mu je umjesto čitanja novina na zahodu :))) Obožava svoj wc, od trenutka kad sam mu ga tamo stavila nije praktički ispustio niti jednu kuglicu nigdje drugdje, a kamoli se popiškio, sunce moje :zeko3:
Skužila sam da on naprosto to voli obavljati podalje svog "stambenog prostora"...čistunac :)
Doduše, on je slobodnjak, tak da si to može priuštiti...
upsy
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan