Zbog teške financijske i stambene situacije te nedostatka vremena prisiljena sam udomiti svoja dva kunića. Tražim im novi dom već neko vrijeme,ali bezuspješno a sad mi je stvarno hitno. Apolon i Artemida su brat i sestra rođeni 05.08.2011. Od rođenja žive zajedno i odlično se slažu. Apolon je kastriran,Artemida nije sterilizirana. Oboje su mazni,naučeni na WC,bez problema se daju okrenuti na leđa,dozvoljavaju da im se režu noktići,pregledavaju zubići i čiste analni otvori. Artemida je prošle godine pretrpjela ozljedu kralježnice zbog koje joj je paralizirana stražnja desna nogica. Unatoč tome ona bez problema trči,hoda,uskače u WC itd. Treba ju puštati što više,malo joj masirati nogicu i sunčati se s njom za što ja više nemam vremena. Apolon nije nikada imao nikakvih zdravstvenih problema,veterinara je vidio samo kad je bio na kastraciji. Niti jedno od njih nije na nikakvoj terapiji. Od sijena najviše vole NATURAhay,ali jedu i sve druge vrste. Od suhe hrane jedu Cuni compleate. Svaki dan jedu svježe povrće,voće dobiju dva puta tjedno,povremeno dobiju brusnicu kao poslasticu. od drugih životinja se odlično slažu sa zamorcima i štakorima. S njima poklanjam kavez u kojem su trenutačno,dakle kavez je rabljen,ali u OK stanju. Prijevoz je moguć do Zagreba i Osijeka. Kunići su udomljeni iz Tarralanda tako da novi vlasnik treba s njima potpisati ugovor. Sve upite mi možete poslati na
crnjakovic.jelena@gmail.com. Zainteresiranima ću rado poslati slike jer ih ovdje iz nekog razloga ne mogu postaviti....