Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
Poslusacu te svakako u vezi ishrane, i ja sam mislio tako kao sto si rekla, ali ipak moram pitati, jer do sada nisam imao kunica, a "citav zoloski vrt" mi je prosao kroz kucu, i hvala bogu svi su dozivjeli duboku starost
Da, da, za sijeno znam, imam priliku da ga hranim i domacim sijenom, jer djeda i baba su na selu, pa tako da ce mi super doci, jer koliko sam shvatio bolje je domace sijeno, a i dzabe je 

Edo njih doslovno obožava! 
A drago mi je sto sam nasao Edu, blizu je mene, a svi ostali koje sam kontaktirao iz svoje okoline ih prodaju vec od mjesec dana, ali odoh ja van teme
Aha, aha, hvala ti za taj savjet za sijeno, tj otavu
Eh, stvarno mi je drago sto sam clan foruma i sto ovdje mogu dobiti mnostvo savjeta, kako da svom Njusi pruzim lijep i kvalitetan zivot 

Lilo je napisao/la:čekaj,ja nisam pristaša da se ne daje trava,jabuku ponekad ukradu majci dok jede ali tad su još tj.probava im je zaštićena jer još uvijek doje.kad ih se odvoji netreba exprimentirati!jesi li vidio edijeve teddy widere?
I da, kad smo vec kod toga, kako sam shvatio, dovoljno je dva puta dnevno da ga hranim, pretpostavljam ujutro i navece, samo ne znam otprilike koliko kolicinski, npr priblizno koliko kasika hrane? P.S. Smrdo stize sledece sedmice, pozdraaav

)
ne treba ga toviti, ali dok je mala beba ne treba "gladovati" 

!Ako je sijeno osnovna hrana onda se i tako ponašajmo!Moje bebe imaju dva do tri obroka dnevno!Obrok podjeliš tako da kad se najede makneš zdjelicu ili odrediš kolićinski obrok!Za bebu je to otprilike jušna ravna žlica ako idu tri obroka!Između obroka treba imati neogranićenu hranu i sijeno!Zašto nisam pristaša da kunić ima uvjek punu zdjelicu hrane:prežderavanje i opsnost od kataralnog enteritisa(nema više zaštite crijeva od strane majčinog mlijeka),smanjena kolićina pojedenog sijena(kunić nije gladan),oslabljeno redovno trošenje zubića žvakanjem i grickanjem,slab motilitet probave, kasnije nastaje i pretjerana težina!
altan je napisao/la:malo je nezahvalno davat mjeru u jusnim zllicama..jer nije bas isto jusna zlica cuni fita ili jusna zlica cuni juniora,rebalance-a..
Osim toga isprava i jedino ispravna bi bila dozaža hrane u gram a mislim da nitko baš neće obroke vagat do te mjere! 
altan je napisao/la:malo je nezahvalno davat mjeru u jusnim zllicama..jer nije bas isto jusna zlica cuni fita ili jusna zlica cuni juniora,rebalance-a..

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.