Postao/la Klio » pon tra 02, 2012 19:47 pm
VEc sam napisala na FB da nema osnove za tuzbu... Istina je da je zecica verovatno trudna dovedena kod njih, jer je i moja zecica okocena dosla i uzgajivac im je dao isto kao "exponat", samo par dana pre nego smo je jolanda i ja videle.
Za razliku od ove zecice, moja je bila totalno jadna i gladna. To sto ne vidite da majka doji bebe je zato sto ih i ne doji kada ju neko gleda bas. Drugo ako su bebe zivahne i okruglih stomacica znaci da su siti.
Sve sto imamo od slika i sve sto se moze reci na osnovu njih je smesno jer se vrlo lagano moze poreci, a vec smo pisali koliko je jak taj pet shop. Ne postoji zakon po kome ova mama zivi u losim uslovima, bar po onome sto ste pisali.
Posto ne mozemo delovati kao udruga, dobrobit zivotinja se moze razlitio shvatiit, a ja ne zelim da svoje ime stavljam iza necega sto izgleda budalasto jer nema osnova sem onog sto mi znamo ali se ne moze dokazati.
Pet shop koji je svojevremeno drzao jadnog orangutana u 4 kvadratna metra, ferete u malom akvarijumu, i svakojake zmije hranio mnogobrojnim misevima, hrcima i lemizima koji nisu imala ama bas nikakve uslove za zivot, imalo ih je na desetine jednih preko drugih...
Uz to zena iz ministarstva koju sam ranije kontaktirala vec mi je rekla da ima jaaako puno prijava za taj isti pet shop, ali im se do sada nije moglo nista. Promene nesto i nastave dalje. Ne drze orangutana, imaju manje zmije, izbacili ferete, nemaju toliko malih glodara ali uvek ima nesto.
Tamo gde je profit iznad ljudskosti.