K: gajbu za kunića

Kupujete, poklanjate, mijenjate..ili želite nekoj drugoj životinji pronaći pravi dom?

Moderator/ica: Lady Stardust

K: gajbu za kunića

PostPostao/la Bakkar » sri sij 25, 2012 22:02 pm

Pozdrav svima :zeko1: Nova sam ovdje, u pripremi za dolazak kunića, pa tražim gajbu! Ukoliko ima netko gajbu na prodaju (ali veću, dimenzija 100x50-60, bila bih vam jako zahvalna! Ili barem savjet gdje ih u ZG mogu potražiti (inače sam iz Sk i ovdje je izbor nikakav, a preskup). Isto tako vas molim i da mi kažete kako se kreću cijene takvih gajbi, jer ova jedna jedina u Zoo Repiću je 80X50 i košta 550,00 KN (sa pojilicom, hranilicom, wc-om i kućicom). Hvala unaprijed!!!
Bakkar
Kunić
Kunić

Re: K: gajbu za kunića

PostPostao/la sanjita » sri sij 25, 2012 23:18 pm

Evo imate u pet centru:

http://www.pet-centar.hr/detalji_proizv ... x42cm.aspx

http://www.pet-centar.hr/detalji_proizv ... x50cm.aspx

http://www.pet-centar.hr/detalji_proizv ... 45-cm.aspx

Evo mislim da je ova prva i velicinom i cijenom super s obzirom na ovu koju ste spomenuli,skoro duplo jeftinija. Uglavnom imate ih na stranici pet centra jos pa si pogledajte,ja sam vam ih stavila nekoliko do 500 kuna.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Bakkar » čet sij 26, 2012 16:26 pm

Hvala na odgovoru :) i meni se taj prvi čini jako dobar, za puno manje novaca od ovog ovdje! Prvom prilikom idem po njega, a onda, nadam se, i po zekonju :zeko3:
Bakkar
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lady Stardust » pet sij 27, 2012 11:03 am

Zekonju udomite :)

Uvijek imamo nekoga u Udomljavanjima :wub:
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko Simba » pet sij 27, 2012 13:33 pm

Lady Stardust je napisao/la:Zekonju udomite :)

Uvijek imamo nekoga u Udomljavanjima :wub:

Definitivno sam za udomljavanje i to iz više razloga :) nadam se da će te poslušati :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Bakkar » sub sij 28, 2012 17:54 pm

Pozdrav svima još jednom :)
Gledala sam zekonje koji čekaju udomljavanje, međutim... imam jedan problem! Vidim (i potpuno razumijem) da kategorija roditelja koji nabave zekiće kao kućne ljubimce klincima, a onda shvate da im je to "tlaka" nije baš omiljena na forumu, pa se nadam da me nećete odmah svrstati u nju, ali činjenica je da u obitelji s djecom oni dolaze najviše zbog želje i traženja djece! :) Tako je i kod mene i znam da vam to ne zvuči najsretnije, ali sada tražim bebicu kakvu je dijete poželjelo!
No... takvu kakvu cura traži, nisam vidjela da netko pokušava udomiti, a kako sam obećala da će moći sama izabrati kakvu želi, moram održati obećanje. Mea culpa... :blush:
E sad, da se odmah "obranim"... ja jaaaaaako volim sve životinje, otkad znam za sebe (odrasla sam u kući) uvijek je s nama bio pas, nekoliko maca, papige, ribe, zeko i pile (kasnije prava mrcina i kvočka-koji nisu završili u loncu nakon Uskrsa, nego je starost učinila svoje-vjerovali ili ne)! Sestra i ja smo stalno nalazile i dovodile kući sve što je bilo samo i napušteno, čak smo i patke "dresirale" i vodile u šetnju i kad sam se udala i preselila u stan, meni je bio šok i cijelo vrijeme mi nešto nedostaje u toj priči! Svjesna sam da će zekica biti više moja obveza nego njena i nemam ništa protiv, dapače, veselim se tome, meni je zapravo njena želja "alibi" jer mi svi govore da sam "poludila i kud ću sa životinjom u stan", ali imamo veliki stan, dosta prostora, čak i jednu cijelu praznu sobu i mislim da će zekonja uživati kod nas. Dakle... ostaje otvorena (vrlo velika) mogućnost da kasnije, kada se malo priviknemo na suživot u stanu, mazilici nabavimo i društvo, a onda će to sigurno biti netko kome treba sretniji i topliji dom :zeko8:
Bakkar
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » sub sij 28, 2012 18:17 pm

Pa kakvog to zeku želi podmladak?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Bakkar » sub sij 28, 2012 18:41 pm

Dugodlakog, žuto bijelog patuljastog, ovnolikog kunića, ženkicu, po mogućnosti! :nowink:
Da znam kako, stavila bih slikicu :wub:
Bakkar
Kunić
Kunić

PostPostao/la Marija123 » sub sij 28, 2012 19:54 pm

viewtopic.php?f=11&t=4143 :)
svaki zek ima svoje posebnosti,tako da mislim da bi se njoj svidio kakav god bio,objasnis joj kako je dobro djelo udomiti neku napustenu zivotinju i pruziti joj topli dom. :)

viewtopic.php?f=9&t=6312 nešto sliči njenom željenom zeki
Bijelka - R.I.P. ljubavi
Marija123
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la sanjita » ned sij 29, 2012 11:20 am

Bakkar evo jedan zeko jucer nadjen na cesti trazi dom,slican je onome kakvoga zelite samo nije dugodlaki i nezna se spol,mozda je bas zenkica :) ....svakako razmislite,mislim da se zbilja ne treba stavljati naglasak na to sta znaci spasiti zivotinju sa ceste koju je netko odbacio. Cura je stavila slikicu na koju zeko slici,jos cekamo njegove slike.

viewtopic.php?f=9&t=6312
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la cuki23 » ned sij 29, 2012 11:26 am

Ne da slici,nego je to taj! Stvarno mislim da je udomljavanje i pomoć napuštenoj životinji još jedna vrijednost koju tvoja djeca imaju priliku naučiti i usvojiti,uz brigu i obavezu o nekome/nečemu...
cuki23
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » ned sij 29, 2012 12:16 pm

Cuki23 cura je napisala u postu da je stavila slikicu zeca kojemu je slican ovaj kojeg je nasla,pise u postu tako. Dakle to nije taj kunic.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la cuki23 » ned sij 29, 2012 15:26 pm

A Bakkar je napisala da traži sličnog zeca,pa sam ja samo sugerirao da pošto su djeca mala da im može reći eto,to je taj!i udomiti ovog o kojem pričamo da je nađen...nije sigurno crn,ako je stavila tu sliku. ;D
cuki23
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » ned sij 29, 2012 15:29 pm

Nismo se shvatili,nema potrebe dalje zachatavat topic.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Natrag na Oglasi i sve ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan