Moderator/ica: Lady Stardust
Klio je napisao/la:Sve si vec sama rekla...
Neznam kako mislis da ti dam zeca ako ni ja ne znam kako ti izlgedas koliko imas godina i da li si sposobna brinuti se o njemu.
Da ga vucem do tebe da te tek tada vidim i vracam ga nazad...ako ustanovim da ne zelim da ga ostavim to bi po tebi bilo u redu...
Nemam komentar.
Uostalom nisi me pitala nista o zecu osim da li je musko, niti trazila njegovu sliku osim sto se bunis sto moju ne vidis, a hoces da se sretenomo ako zlis da ti ga dam, tako da je ovo udomljavanje neozbiljno po meni. Mnogo je losija varijanta sresti se sa nekim o kome ne znas nista nego traziti info preko neta. Na kraju krajeva, pitala sam te samo da li si iz Bg a ne za adrsu i gde si u Bg kao ti mene.
Samo nastavi sa udomljavanjem.
Leonora je napisao/la:Omiljene igračka/igra: Novine.
Omiljena hrana/poslastica: Kokice , zito.
Leonora je napisao/la:Vidim i ja sam da joj smeta ta resetka , kad je u njoj jako je neraspolozena.
A kad joj stavim novine ona ih jede .Zadnjih godinu dana dosta ih je pojela ,a kazu
mi da ce se na kraju otrovati od olova ,a nisam joj htela stavljati piljevinu kao teze je za odrzavanje.
Fiffy je napisao/la:Leonora, Klio je potpuno u pravu..kad te je pitala da joj kazes vise o tebi, nije mislila na datum rodjenja, ulicu stanovanja, visinu, tezinu, boju kose i sl..vec je pitala za uslove u kojima bi zec bio...dramis bez razloga!
opet kazem, Klio je u pravu, a evo i zasto:Leonora je napisao/la:Omiljene igračka/igra: Novine.
Omiljena hrana/poslastica: Kokice , zito.
novine-otrov zivi... kokice- nikako... zito- deblja i ne odgovara za zubice...Leonora je napisao/la:Vidim i ja sam da joj smeta ta resetka , kad je u njoj jako je neraspolozena.
A kad joj stavim novine ona ih jede .Zadnjih godinu dana dosta ih je pojela ,a kazu
mi da ce se na kraju otrovati od olova ,a nisam joj htela stavljati piljevinu kao teze je za odrzavanje.
Klio redovito prati forum i vecinu postova, tako da je sva pitanja postavila s razlogom... Uostalom, nema potrebe da se brani jedna ili osudjuje druga, svakako je udomljavanje otpalo...
Flekicaaa je napisao/la:Kupovanje zeca u pet shopu sada nije nikakvo rješenje,ako želiš pokazati da si tako sposobna,trebala bi se ispričati Klio i uzeti zeca od nje.A ne ju još i napadat,no radi što hoćeš sve što ću ti reći je-sretno.
Flekicaaa je napisao/la:Slažem se tu da ako ona želi kastriranog mužjaka vi njoj činite uslugu a ne ona vama.
Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.