altan je napisao/la:Mogli ste nas i upozorit da cete mijenjat..i da ce to bit probno..i nece biti konacno..a ne to spomenut kad ljudi kazu d aim se ne svida..
obavijest stoji vec duze vrijeme u obavijestima..samo ih treba citati:)
Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini
altan je napisao/la:Mogli ste nas i upozorit da cete mijenjat..i da ce to bit probno..i nece biti konacno..a ne to spomenut kad ljudi kazu d aim se ne svida..
sanjita je napisao/la:Smijem pitat kaj znaci ovo google bot sto pise dolje medju korisnicima koji su online,dugo vec tako stoji...
zeko_peko je napisao/la:moje ponasanje je u skladu sa ponasanjem moderatora, tvoje ponasanje nije
u skladu sa ponasanjem korisnika foruma..
ti svoje misljenje nisi ni iznijela nego si se potpisala pod tudjim koje nije u
skladu sa ponasanjem korisnika na forumu..
nadam se da razumijes o cemu pricam.......
altan je napisao/la:zeko_peko je napisao/la:moje ponasanje je u skladu sa ponasanjem moderatora, tvoje ponasanje nije
u skladu sa ponasanjem korisnika foruma..
ti svoje misljenje nisi ni iznijela nego si se potpisala pod tudjim koje nije u
skladu sa ponasanjem korisnika na forumu..
nadam se da razumijes o cemu pricam.......
Ne razumijem..jer nisi nista konkretno ni rekla..rekla sam ti da mi citiras gdje stoji nesto u pravilima ponasanja na ovom forumu sto sam ja prekrsila..i nisi..do tad ne kuzim zasto moje ponasanje nije u skladu s ponasanjem korisnika foruma..i ne shvacam zasto trosimo tvoje i moje vrijeme na ovo raspravljanje..al nemoj mi davat opomene ako i ne argumentiras zasto mi ju dajes jer sve ovo djeluje stvarno djecje..
Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.