hej pinkiiii pa falio si nam
ovako da podjelim malo svoje mislijenje s vama, ja sam dugo razmisljala o tome da li bi trebalo nase "kucne" kunice pustat van ili ne... s jedne strane tu je ta temperatura, ali na to se moze naviknuti s vremenom, makar iskreno ja ih ne bi mogla drzati vani po cicoj zimi
drugo - istina je kad ih pustis vani da im vise ne mozes birati sto ce pojesti. i ako nisu navikli na tu dozu zelenog moze imat problema
ali ono sto me drzi nekak za to da ih vodim van je ona sreca sto sam vidjela na njima kad sam ih pustila na livadicu...
ovako za pocetak vidim da ionak vec sve znas sto se tice gradjenja nastambe. s kucicom pazi da je dobro izolirana - ako mozes obloziti stiroporom ili nekom izolacijom, isto tako dobro je da imaju kutak sa sijenom gdje se mogu stisnut - medjutim pri tome treba paziti da je sijeno kvalitetno i da nije staro zbog prasine i sugarca
drugo, pocni vec sada onda zekana intezivnije navikavat na zeleno i travu, jer cinjenica je da ako kunic naglo prijedje van da ce brstit sve sto stigne i da ce si poremetiti trenutnu crijevnu ravnotezu. ja evo sada sam pojacala zeleno, sad ima svuda i radica i cikorije ma samo treba ili u prirodu ili na plac otici

tako da kad krenu topliji dani da ih ponesem na izlet opet...
a da li ce do zime biiti spreman na zimu ne znam, ja eto kazem da ja ne bi moje mogla ostaviti nikako, jer zimi bi hibernirali vani a u stanu opet se mogu i igrat i kretat