altan je napisao/la:Ne razumijem zasto ne kupis drvene pelete pa ti nista nece smrdit? Ja spavam u sobi sa 2 zeca i 3 zecja wc-a i nista ne smrdi..zecevi se u sobi uopce ne osjete..jedino što se znalo osjetit je miris sijena..a sad i to slabo jer ga imam u ormaricu..tako da ne razumijem cemu zeca izbacivat van na balkon ako je dovoljno samo promjenit punjenje za wc? A iskreno rađe bih zeku poklonila nekom nego ga drzala na balkonu..

. ja bih rađe zeku držala na balkonu nego ga nekom poklonila

. različiti smo. zeko je sad možda mirniji jer sigurno osjeća da se nešto događa. moji zecovi nisu samnom u stanu, na katu, već u dvorištu imaju stari sjenik koji je adaptiran za prostor u kojem smo napravili gajbice. dobiti će puuuuno slame i sjena preko zime. ako uspijemo (financijski) pravilno zatvoriti njihov dio dvorišta, imati će i izlaz po želji. jako sam ponosna svoje zecove, na gajbe koje smo im napravili, sretna sam kad im poboljšam uvjete, a oni mi vraćaju svojim poljupcima i maženjem. kao što sam sinu uređivala njegovu sobu, dok je bio mali. ne dajem najbolje moguće ( jer nemam love da im zazidam prostor i uvedem centralno, iako bih to najrađe), ali dajem sve od sebe da imaju ugodan život.

osim toga, u stanu žive moja 3 psa , koji nuždu obavljaju vani (traže izlaz, imaju i terasu, ali mi stan ima miris (čitaj smrad) po.... (ah, ne znam) i mace koje ulaze i izlaze kad hoće.. mi smo navikli i ne osjećamo, ali, ima ljudi koji ne žele doći k nama zbog mirisa. i ta napućenost stambenog prostora je jedan od razloga zašto su zecovi vani. ali se - družimo. i - nadam se da su sretni kao i ja.