Pitanja u vezi novog kaveza.

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

PostPostao/la Kornjace » pet svi 30, 2008 13:08 pm

Ma stavio bi ga na krevet zato jer u hodniku stalno neko prolazi pa se jako boji stalno je u kutiji koju mu stavim da se moze zezat i provlacit.Sto se tice kakice i pisalinke stavim mu neki kao najlon i na taj najlon mu stavim deku tako da mu se ne sklize a i meni nemoze pisalinka probit na deku.Ne vidim komentare mog zekana.
Kornjace
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kiara » sub svi 31, 2008 17:26 pm

A zar ga ne možeš stavitu na pod u sobi,ili bilo gdje drugdje,pa ne mora baš biti hodnik...predivan je zeko :ujea:,a jedino od vreste što znam da je ovnoliki..koliko je težak?
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Charlie » sub svi 31, 2008 17:41 pm

nije zeko ovnoliki
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kornjace » sub svi 31, 2008 21:03 pm

Pusato sam ga u sobi ali mi je popiso cijeli tepih,dobro da me tata nije objesio.
Kornjace
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kiara » sub svi 31, 2008 21:08 pm

a negdje gdje nema tepiha,jer mu je teško hodat i po krevetu?
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Josipa & Sanja » sub svi 31, 2008 22:17 pm

Naš malac najviše vremena provodi u našoj sobi i skače i po podu i po krevetima. Stavljale smo deku dok je bilo problema s wc-om, ali kad se istrenira nema nikakvih problema. Nisam primjetila da mu ne paše ili smeta skakati po krevetima. baš obrnuto, jer čak i ako cijelo vrijeme skače po podu, popenje se na krevet i onda se tamo izvali i odmara. :D Još su nama kreveti postavljeni paralelno u sobi pa se on zabavlja tako da skače s jednog kreveta na drugi. :D

Ali mislim da bi mu bilo sigurno premalo mjesta da je samo na krevetu, ne bi se imao gdje istrčati. nauči ga ić na wc pa ćeš ga moć pustit bilo gdje po stanu bez većih problema sa starcima, a do tada se npr. riješi tepiha ;D ;D :D . Mi smo ih sve ispobacale iz sobe... Parket je zakon! ;D ;D
Josipa & Sanja
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Kornjace » ned lip 01, 2008 18:32 pm

A neznam u dnevnom boravku nema tepiha ali tamo je isto guzva.Probat cu u sobu na tepih stavit jedan najlon pa gore deku da na deki pisa pa cu vidjet.
Kornjace
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kornjace » ned lip 01, 2008 20:43 pm

Bok,ljudi danas sam ninica probo pustit u sobu i sve je proslo uredu pokakio se i popiskio na deku i sve je O.K,samo se nadam da nece podivljat pa opet poco piskit i kakit po tepihu.
Kornjace
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kornjace » ned lip 15, 2008 16:50 pm

Da ne otvaram novu temu ovdje cu vas pitat,na genitlnom podrucju zaca se skuplja sekret,kako da mu to ocistim a on mi neda :sad: .
Kornjace
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan