Ma stavio bi ga na krevet zato jer u hodniku stalno neko prolazi pa se jako boji stalno je u kutiji koju mu stavim da se moze zezat i provlacit.Sto se tice kakice i pisalinke stavim mu neki kao najlon i na taj najlon mu stavim deku tako da mu se ne sklize a i meni nemoze pisalinka probit na deku.Ne vidim komentare mog zekana.
A zar ga ne možeš stavitu na pod u sobi,ili bilo gdje drugdje,pa ne mora baš biti hodnik...predivan je zeko ,a jedino od vreste što znam da je ovnoliki..koliko je težak?
Naš malac najviše vremena provodi u našoj sobi i skače i po podu i po krevetima. Stavljale smo deku dok je bilo problema s wc-om, ali kad se istrenira nema nikakvih problema. Nisam primjetila da mu ne paše ili smeta skakati po krevetima. baš obrnuto, jer čak i ako cijelo vrijeme skače po podu, popenje se na krevet i onda se tamo izvali i odmara. Još su nama kreveti postavljeni paralelno u sobi pa se on zabavlja tako da skače s jednog kreveta na drugi.
Ali mislim da bi mu bilo sigurno premalo mjesta da je samo na krevetu, ne bi se imao gdje istrčati. nauči ga ić na wc pa ćeš ga moć pustit bilo gdje po stanu bez većih problema sa starcima, a do tada se npr. riješi tepiha . Mi smo ih sve ispobacale iz sobe... Parket je zakon!
Bok,ljudi danas sam ninica probo pustit u sobu i sve je proslo uredu pokakio se i popiskio na deku i sve je O.K,samo se nadam da nece podivljat pa opet poco piskit i kakit po tepihu.