nevidena wc muka

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

nevidena wc muka

PostPostao/la ja i moj debeli zec » čet svi 08, 2008 8:18 am

znam da wc-a ima svugdje i po petsto puta, ali ovakav problem nisam nigdje procitala.

debeli ude u wc kad ide piskit i kakit ali on se okrene poprecno i onda stalno popisa i pokaka pored wc-a, a uzela sam najveci wc u pet centru.

ako ne napravi to, onda se popisa u suprotni kut, onda ude u wc i tamo se pokaka i umije i onda izade. ;D ;D ;D dijeli ;D ;D ;D

ja ga svaki put kad vidim da radi jedno od ovoga dva uzmem lagano i normalno stavim u wc. on onda prestane pisat i nece se popisat sve dok se ja ne maknem i onda se on opet okrene kak on hoce i tak se popisa.

ja i majka ludimoooooooooooooooooooo. zna di pisat al ne zna kak. heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ina » čet svi 08, 2008 9:00 am

Jel ti o ovome pričaš? ;D
URL=http://imajr.com/DSC00069_364380]slika[/URL]
ina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekica_poopy » čet svi 08, 2008 9:51 am

hahahahahah slaaaavkooo legednoooooooooooo ;D

a gle valjda su oni muskici malo glupavi, i moj bongo radi istu stvar, rit preko ruba i ajmo :nowink:

a isto imam veliki wc za mace
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » čet svi 08, 2008 12:25 pm

Grga u taj zečiji wc nije stao :rolleyes:
sad ima plastičnu košaru za pse kao wc, a gajbi nema wc nego ide u jedan kut, a ionako tamo ni ne piški svaki dan :hm:
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la TENK » čet svi 08, 2008 14:47 pm

ja imam jos jedno pitanje. KAKO sprijeciti flo da ne izbaci citav sadrzaj wca van? bio novi i cist ili dan star i zmazan ona neumorno ruje po tome i grize unutarnju stranu wca sve dok sve ne pobaca vani. naravno, cijela se usere... :blink: poludit cu vise od tog, a i iritantan je zvuk:prvo uzasno brzi ritam sapica i noktiju, a onda tocno duplo sporiji zuba po toj plastici.
I'm cute. You're not.
Seems so unfair...
TENK
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekili » čet svi 08, 2008 14:52 pm

dobro je imati wc koji je ograden sa strane (ne previsoko) ..to ih sprecava da se popiske van..i treba staviti nesto u wc da ih se "zabavi"..oni vole kopkati tj. "pospremiti si wc" pa je dobro u jedan kut staviti sijena npr. :wink:
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la ina » čet svi 08, 2008 15:24 pm

Slaviša ima na vanjski wc koji je u kuhinji naslonjenu vreću sa sijenom i onda dok kaka lijepo i jede. A kad pojede dovoljno sijena iz vreće tada se uvali u vreću i pase
ina
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Charlie » čet svi 08, 2008 17:41 pm

zekili je napisao/la:dobro je imati wc koji je ograden sa strane (ne previsoko) ..to ih sprecava da se popiske van..i

zato sam ja Grgi kupila ovu košaru jer je visoko, a ulaz je spušten da gospodin može elegantno ući :rolleyes:
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekili » čet svi 08, 2008 20:35 pm

to carlek, recimo dobri su transporteri ko wc..ima ulaz a povise je..naravno mislim samo na donji dio :wink:

donji je u mom slucaju ostao neiskoristen ;D
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la TENK » čet svi 08, 2008 22:56 pm

a neznam, moji imaju wc za mace onaj mali da mi ipak moze stati u kavez gdje ga drzim bez da zauzme neznam koliko mjesta. visok je oko 6,7 cm tako nesto a ipak kravetina iskopa sve ;D ;D ;D
I'm cute. You're not.
Seems so unfair...
TENK
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ja i moj debeli zec » pet svi 09, 2008 10:37 am

znaci da ili nabavim mali wc za mace ili da zivim gledajuci glupocu na djelu, hm :wink: ;D

ma super, majka ce me ubit kad cuje da treba novi wc a ja sam ju nagovorila da kupi ovaj ;D

za ono vrijeme dok je vani koristit cemo transporter kao wc...o tome smo vec i razmisljale ja i majka jer dok je transporter bio na sobi stalno je ulazio u njega i zapisavao i kuglicario rucnike u kojima je trebao ici do veta. ;D

ja sam mislila da samo ja imam takvu glupocu doma kad ono pola muskica radi istu stvar. slazem se poopy muskici su ocito malo gluplji. ;D

a slavkova slika je legenda. moj ti se samo okrene na stranu i onda pisa ravno u ovaj kut pored wc-a. ;D
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekica_poopy » pet svi 09, 2008 10:57 am

TENK je napisao/la:ja imam jos jedno pitanje. KAKO sprijeciti flo da ne izbaci citav sadrzaj wca van? bio novi i cist ili dan star i zmazan ona neumorno ruje po tome i grize unutarnju stranu wca sve dok sve ne pobaca vani. naravno, cijela se usere... :blink: poludit cu vise od tog, a i iritantan je zvuk:prvo uzasno brzi ritam sapica i noktiju, a onda tocno duplo sporiji zuba po toj plastici.

nikako ;D ;D ;D ;D svaki dan vices prijetis i pokazujes lonac za gulas, ali sutra dan ona to sve ispocetka ;D ;D ;D
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Tena » pet svi 09, 2008 12:30 pm

ja i moj debeli zec je napisao/la:znaci da ili nabavim mali wc za mace ili da zivim gledajuci glupocu na djelu, hm :wink: ;D

ma super, majka ce me ubit kad cuje da treba novi wc a ja sam ju nagovorila da kupi ovaj ;D

za ono vrijeme dok je vani koristit cemo transporter kao wc...o tome smo vec i razmisljale ja i majka jer dok je transporter bio na sobi stalno je ulazio u njega i zapisavao i kuglicario rucnike u kojima je trebao ici do veta. ;D

ja sam mislila da samo ja imam takvu glupocu doma kad ono pola muskica radi istu stvar. slazem se poopy muskici su ocito malo gluplji. ;D

a slavkova slika je legenda. moj ti se samo okrene na stranu i onda pisa ravno u ovaj kut pored wc-a. ;D

ja sam hasoniji stavila pravokutnu plasticnu posudu u kavez umjesto trokutastog wc-a tak da kak god da se okrene, guzica mu ne ispadne :P ... inace je isto znao uc u wc s najboljom namjerom, al onda jednostavno fulat :D
Tena
Zečić
Zečić

PostPostao/la Klio » pet svi 09, 2008 22:55 pm

Kada sam bila kod brata, Krcko je izabrao da vrsi nuzdu na krevetu, tako da sam mu tu stavila wc.
Medjutim, posto je to bila plasticna posudica sa nekim nastavcima na kraju, kao posluzaonik, on je redovno sedao na to :rolleyes: i piskio. Naravno da se razlivalo na sve strane.
Onda sam morala da stavim musemu ispod da se ne razliva po krevetu, tada se dosetio da mu ne odgovara da tu stoji wc,i onda je kada god nisam bila kuci, dovukao wc na sredinu kreveta, tacno van museme, i popiskio se u cosak :D :D
Nisu bas glupi, nego ko zna sta im smeta. Ovaj moj je to uradio jer je naucio da sedi u wc-u kao na wc solji, pa mu ovo bas i nije odgovaralo ;D

Kada smo se vratili kuci, nastavio je po starom, ali posto je porastao a navikao da jede,pije vodu i vrsi nuzdu, desi mu se da malo promasi wc. Nista drasticno.
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan