zeko grize zice

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

zeko grize zice

PostPostao/la blazenka » uto stu 06, 2007 20:29 pm

zasto moj zeko grize zice po kuci?do sad su stradala cetiri punjaca i dva produzna kabla?zasto to radi?
blazenka
Kunić
Kunić

PostPostao/la Charlie » uto stu 06, 2007 20:30 pm

Zato što kunići imaju stalnu potrebu za grickanjem. Nabavi mu grančice neke voćke (najbolje jabuka), a kablove zaštiti da ne može do njih i/ili ih stavi u vodilice
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » sri stu 07, 2007 9:09 am

kablovi ih cudesno privlace, mozda zbog magnetskog polja...njih jednostavno moras sakriti jer nema tih grancica niti nicega sto im mozes ponuditi da kabel spasis ako se oni namjere na njega...

znaci skrivanje kablova obavezno...
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko Simba » sri stu 07, 2007 9:13 am

Svi muku mučimo sa zekonjama i kablovima. To moraš prihvatiti kao normalno. Zaštiti kablove od zekozuba. Ili ih digni na mjesto gdje on ne može (pazi jer mogu i na naizgled nemoguća mjesta) ili najsigurnije kabele sakriti u vodilice...
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Tajcy » sri stu 07, 2007 9:43 am

To ti je tak,ipak su oni naši mali slatki glodavci. :P :P Zaštiti sve žice i kablove u kući da ga nedaj Bože ne strese struja.
Tajcy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zeko Simba » sri stu 07, 2007 13:33 pm

Tajcy je napisao/la: da ga nedaj Bože ne strese struja.

Neki dan jedan bebač gricka kabel od videa, snimim ga i pljesnem uz NE hmmmmmm "jako se prepao" hahah i nastavio mirno grickati dalje. Dođem do njega, odguram ga od kabela i primim kabel da ga sakrijem da ne može do njega. Znaš što se desilo?

Stresla me struja slika
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la moxa » sri stu 07, 2007 13:40 pm

;D ;D ;D
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Tajcy » sri stu 07, 2007 13:42 pm

zeko Simba je napisao/la:Neki dan jedan bebač gricka kabel od videa, snimim ga i pljesnem uz NE hmmmmmm "jako se prepao" hahah i nastavio mirno grickati dalje. Dođem do njega, odguram ga od kabela i primim kabel da ga sakrijem da ne može do njega. Znaš što se desilo?

Stresla me struja slika

Hahahaha ;D ;D ;D Naš kaj nemoj se ti ljutiti ali bolje tebe nego zekaća :P :P :P Jesam bezobrazna :P :P
Tajcy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la moxa » sri stu 07, 2007 13:51 pm

To sam i ja pomislila ;D
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zeko Simba » sri stu 07, 2007 13:52 pm

Tajcy je napisao/la:
zeko Simba je napisao/la:Neki dan jedan bebač gricka kabel od videa, snimim ga i pljesnem uz NE hmmmmmm "jako se prepao" hahah i nastavio mirno grickati dalje. Dođem do njega, odguram ga od kabela i primim kabel da ga sakrijem da ne može do njega. Znaš što se desilo?

Stresla me struja slika

Hahahaha ;D ;D ;D Naš kaj nemoj se ti ljutiti ali bolje tebe nego zekaća :P :P :P Jesam bezobrazna :P :P

Nisi, nisi, pa to si i ja mislim, a kako njemu nije ništa, a nije mi to prvo takvo iskustvo, već me ranije i Siniša navukla na tanak led slika
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la angela » sri stu 07, 2007 14:53 pm

;D E Simba, šta smo mi sve u stanju pretrpjeti za naše zekonje. :) Znaju oni to pa se ne boje ničega i rade što ih volja. :P I još dobiju puse od nas. :D Ne zamjeri, ali samo neka nije ništa zeki. Bolje ti nego on. :wub:
angela
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekica_poopy » sri stu 07, 2007 15:19 pm

ja sam uvjerena da su oni bolji elektricari od nas :huh:

oni stalno prtljaju oko tih zica i nikad nista ih ne strefi! ja sam sad neki dan opet previjala kabel od tevea i dvd-a sve je nagrizeno i iscupane cak one bakrene zicice a njoj nista :blink:

a posto imam sivu izolirku a crne kablove tako da mi to sve skup jako divno izgleda ;D
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la salatica » sri stu 07, 2007 16:56 pm

cure, ako već ne možete strpati kablove u vodilice zaljepljene na pod ili zid, onda ima za kupiti onih okruglih harmonika crijeva
nisu nepregrizivi, ali ako ih još dodatno namažete nečim fuuuj - postoji šansa da spasite kablove :wink:
salatica

PostPostao/la fleshettes » sri stu 07, 2007 20:23 pm

ja sam jedine dostupne kablove, ove iza kompjutera, priljepila za zid onim čvrstim širokim selotejpom u boji. :D desio se koji slučaj pregriženog punjača, ali ove žice nije ni primjetio hihihi :dragonn-ccc-e: znam da neki imaju malo manje sreće i više vidljivih kablova po stanu, al eto, možda da probate barem neke priljepit uz zid ako (još) niste nabavili prave vodilice.
fleshettes
Zekonja
Zekonja

zecovi i zice

PostPostao/la blazenka » sri stu 07, 2007 20:56 pm

:belj: jeste me nasmijali ljudi,suze mi frcaju.znaci nema nacina da se zekana oduci od grizenja zica.nije mi samo jasno kak ga struja ne drmne,jedan kabel je tak ocerupal da su zice strcale na sve strane,da sam ja na to stala.... :ujea:
blazenka
Kunić
Kunić

Sljedeća

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan