*SOS*Dakle da nova sam i imam problem malo veci problem!

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

PostPostao/la zvijerka » uto sij 27, 2009 11:45 am

Nemrem vjerovat! Žao mi je zekana više nego išta i poludim na takve stvari kad se dogode. ali ovo je tipična "prijeđi brigo na drugoga"
Ima svakakvih prodavača,da bi im vrat zavrnula... ali zar nije normalno da kad planiraš nabaviti neku životinjicu malo se informirati prije!? :blink: Pa daj te ljudi, malo odrastite,,
Nemojte kupovati zekane zato što su slatki i cakani i zato što imate točno toliko novaca u đepu...
Jooj, što volim zekane!!!
zvijerka
Kunić
Kunić

PostPostao/la Berny » sri tra 15, 2009 14:41 pm

zvijerka je napisao/la:Nemrem vjerovat! Žao mi je zekana više nego išta i poludim na takve stvari kad se dogode. ali ovo je tipična "prijeđi brigo na drugoga"
Ima svakakvih prodavača,da bi im vrat zavrnula... ali zar nije normalno da kad planiraš nabaviti neku životinjicu malo se informirati prije!? :blink: Pa daj te ljudi, malo odrastite,,
Nemojte kupovati zekane zato što su slatki i cakani i zato što imate točno toliko novaca u đepu...
ovaj je zec bio prodan bolestan jer kada je dosao u kucu Nikad pazi nikad nisam vidila kako je kakala :S
Berny
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zvijerka » čet tra 16, 2009 8:02 am

nije ni mogao kakati ako je jeo onakvu hranu o kojoj se na stranici prije pričalo... nažalost sve se poklopilo na nedužnim leđima! :sad:
jer nažalost ove stranice postoje samo kad je neka frka, a ono o pravilnoj brizi o kunićima niko ne čita jer " to svi znaju".
Moj tata bi isto hranio mog zeku sa kruhom i maslačkom i kojekakvim zelenjem.. što nekažem da nije dobro, ali ne u toj dobi.
Mi imamo isto problema sa probavom ponekad, jer dok je bila mala i slatka svako bi joj dao ponešto što u toj dobi nije smjela jesti, iza mojih leđa.. i dan danas ne jede salate, zelje, peršine (nikako), mrkvicu,jabuku (ponekad) jer odmah dobije proljev.. :sad:
Neznam šta da kažem, neželim nikoga osuđivati, ali kad kupujete zekane nitko vam ne kaže koliko su ustvari oni osjetljivi.. :ljut:
zvijerka
Kunić
Kunić

PostPostao/la Kunić Leopold » čet tra 16, 2009 8:07 am

zvijerka je napisao/la:...
Moj tata bi isto hranio mog zeku sa kruhom i maslačkom i kojekakvim zelenjem.. što nekažem da nije dobro, ali ne u toj dobi.
...

Nije dobro da ih hranite kruhom i kasnije, jer se kunići za tov hrane kruhom i kukuruzom - hranom koja deblja.
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zvijerka » čet tra 16, 2009 8:38 am

Slažem se!! :wink:
Ali ima ljudi koji ne shvačaju, pa je lakše okriviti druge- nažalost!!
Kruh je fuj svim zekanima :belj:
zvijerka
Kunić
Kunić

PostPostao/la jolanda » čet tra 16, 2009 11:13 am

valja malo dvopeka da pojede kad ima proliv :)
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Berny » pet svi 15, 2009 18:18 pm

zvijerka je napisao/la:Slažem se!! :wink:
Ali ima ljudi koji ne shvačaju, pa je lakše okriviti druge- nažalost!!
Kruh je fuj svim zekanima :belj:
to mi je rekao taj prodavac :( ja ne okrivljavam samo iznasam cinjenice
Berny
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la renata » pet svi 15, 2009 21:40 pm

Je li prodavač prihvatio letak i daje li ga ljudima koji kupe kunića? Ima li kakvih pomaka u ovom shopu?
renata
Super Zek
Super Zek

Re:

PostPostao/la Miško » ned ruj 19, 2010 16:33 pm

zeko Simba je napisao/la:Zeke mi je jako žao, ali sam isto tako ljuta što se sve to tako desilo. Zašto se ljudi ne educiraju malo prije nego nabave nešto što nikada u životu nisu imali??? Očekivati da ti kažu sve u dućanu je vrlo nepromišljeno. Da si kupila životinjice kod uzgajivača bi to tako trebalo biti, ali u dućanu to nije praksa. Ne možeš niti znati koliko je netko od prodavača uopće upućen u sve to. Oprosti Berny, ali možeš reći u kojoj si ambulanti bila? I zanima me koliko imaš godina, ako nije tajna?

ja sam kupila svog Miška kod uzgajivaca, i dobila sam slj. informacije: jede kupus,mrkvu,travkice,jabuku . pije: vodu. i star je 25 dana !

JEDNOM BICU KOJE NEMA NI 1 MJ DA DAJEM TO :S

Naravno, nasla sam na netu sve informaacije, kupila mu sijeno i time ga hranim.
doduse,imao mi je malo proljev zbog prelaza s majcinog mlijeka na tu hranu,al sad je sve ok :)
Miško
Kunić
Kunić

Re: Re:

PostPostao/la Zeko_Jurica » pon ruj 20, 2010 21:48 pm

Miško je napisao/la:ja sam kupila svog Miška kod uzgajivaca, i dobila sam slj. informacije: jede kupus,mrkvu,travkice,jabuku . pije: vodu. i star je 25 dana !

hmm, mislim da se taj ne može zvati uzgajivačem... on samo eksperimentira s nečim (nažalost živim) o čemu pojma nema
13679 kvadrata zeko livade
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

Re: Re:

PostPostao/la Miško » pon ruj 20, 2010 21:49 pm

Zeko_Jurica je napisao/la:
Miško je napisao/la:ja sam kupila svog Miška kod uzgajivaca, i dobila sam slj. informacije: jede kupus,mrkvu,travkice,jabuku . pije: vodu. i star je 25 dana !

hmm, mislim da se taj ne može zvati uzgajivačem... on samo eksperimentira s nečim (nažalost živim) o čemu pojma nema

Slazem se :/
Miško
Kunić
Kunić

Re: *SOS*Dakle da nova sam i imam problem malo veci problem!

PostPostao/la marchy » uto ruj 21, 2010 13:08 pm

ma ljudi, danas oni koji rade u pet ducanima nisu nikakvi poznavatelji zivotinja (osim sto znaju da je ovo mis, ovo zec, a ovo papiga.... ) tak da definitivno stoji da se VI koji namjeravate nabaviti zekoja morate sami educirati, a ne ocekivati da vam bude sve servirano i vi budete sve radili po sabloni..... ja imam dvije zeke 3 i pol godine, stalno ih promatram i reagiram na svaku sitnicu, pazim na prehranu, cesljane.... da ne nabrajam, i jos uvjek se dogodi da se zacepe....
a ova situacija me uzasno razivcirala jer cekati tolko dugo da se zeko vise ne moze ni dici :ljut: - znam da bi svaki dobar vlasnik i bez kn u depu otisao do veta i dogovorio se oko placanja...... pogotovo ako se radi o bubi u kojoj su stvarno svi super..... najlakse je imati punu kucu zivine, a dok dode do problema onda jadikovati..... sorry berny na izravnosti, ali istina je...
marchy
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan