Prvi sam naravno došao ja.. Buba... Ona velika zloca što mi neda da grickam kablice vidla me promrzlog u samoboru na placu...bio sam tako mali da sam joj stao na dlan...ali me ipak ostavila...s obecanjem da ce se vratiti... nisam joj vjerovao...i tako nakon tjedan dana ja sam opet tamo sjedio sa bracom i tresao se ko šiba kad eto nje opet! nisam mogao vjerovati...primila me u narucje i strpala u kutiju punu mrkvice sijena i raznih slastica, a ono cemu sam se najviše veselio bila je topla dekica! nakon kratke vožnje stigao sam u ogromnu prostoriju punu ljudova.. svi su me htijeli maziti i nositi ali ja se nisam dao! trcao sam oko stola, lamatao glavom simo-tamo, skakutao cas na kauc cas na veliku zlocu i naravno ostavljao mirisne kuglice iza sebe =) živio sam kao u raju... spavao sa zlocom u krevetu, jeo joj iz ruke, ležao na stolu dok je citala, cupkao travu i papao novo cvijece.. sve dok.. sve dok se nije onaj mangup pojavio...mali si je umislio da je car..dok je velika zloca bila u sobi mazio se i pravio fin a cim je ona nestala eto ti lucifera! pocupo mi je pol dlaka s glave, gricnuo me za uho i potezo za brk. ali pokazao sam ja njemu =)
kaže da je došo iz ducana i da nije cekao tako dugo kao ja

Zeko Buba
Zeko Lun(a)gić
Buba i mali Lungić
tu sam bio maji...