nesretan Dado?

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

nesretan Dado?

PostPostao/la bibika » uto kol 31, 2010 17:59 pm

:omg: što mi Dado želi reći? udomljen je početkom godine zajedno sa Lokijem. (dva muškića, kastrirana). došli su zajedno i živjeli zajedno. kod mene su upoznali Ušku. Uška se skompala sa Lokijem. Ljubili se, mazili, Uška ulazila u njihovu gajbu, sjedila između njih, ali i dalje spavala u svojoj gajbi. Dado je to sve stoički podnosio, bio miran, samozatajan. a onda se Loki razbolio. sada ih puštam iz gajbe, ali Dado u nekoliko navrata bježi iz dvorišta i ne vraća se noću. svaki puta ga tražimo i nalazimo u kukuruzu kraj dvorišta. i jučer je , po onoj kiši, otišao. našli smo ga pokislog i šćućurenog u kukuruzu. sad ga više neću puštati, jer se bojim za njega. Uška je sada skoncentrirana na Gaju - novu zečicu, prema kojoj je zločesta. čuči pred njenom gajbom i napada kroz rešetke. Dado i Loki su u svojoj gajbi, druže se, ali, imam osjećaj da je Dado razočaran. tako bi željela da se svi zajedno družimo, ali, mislim da neće ići kako sam ja to zamišljala... :zeko4: :zeko10:
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Re: nesretan Dado?

PostPostao/la zeko Simba » sri ruj 01, 2010 9:37 am

A da Dado i Gaja postanu par? To bi ga sigurno odobrovoljilo? Teško je kada si treći
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Klio » sri ruj 01, 2010 9:41 am

zeko Simba je napisao/la:A da Dado i Gaja postanu par? To bi ga sigurno odobrovoljilo? Teško je kada si treći

Da bilo bi dobro. Ocito ti pokazuje da se oseca odbacenim...
Imam i ja treceg ali on ne voli zivotinje, narocito ne zecose, pa je sretan kad je samo samnom i to je ok.
Ali Dado, pa mora imat drustvo ako nije sretan.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la bibika » sri ruj 01, 2010 19:45 pm

;D Ah....sve bi bilo jednostavno da se znaju izražavati riječima. ali, ovako mi je teško. naravno da neću dozvoliti da bude treći. imam 8 zecova i trebali bi svi biti u paru. ženke su sve sterilizirane, a od dečki nisu kastrirani Stari (kojeg ni nećemo, jer ima preko 5 godina) i Darko (mali rex )koji ima 6 mjeseci. Dado i Loki su zajedno, Pika (mala preslatka zecovica) čeka da se Darko kastrira, jer ju sad maltretira, Đovani je ostao bez Lole (prelijepe ) i njemu je namijenjena Gaja, Stari je sam i ne žali se, smireno živi svoj samački život, a Uška - je priča za sebe. Posesivna kad sam ja u pitanju, netrpeljiva prema svima - grize, grebe, razbacuje stvari po tuđim gajbama - uglavnom - hoće biti glavna, a čini mi se - i jedina. ne mogu više udomljavati zecove da se oni mogu družiti. (previše nas je). žao mi je razdvajati Dadu i Lokija, baš su bili super par. ni sad se ne tuku, ali - nekako - to nije to. :sad:
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la bibika » sri ruj 15, 2010 0:31 am

:omg: sjećate se Uške i prvog posta, ona koja je skoro razdvojila Dadu i Lokija ?. Još prije je "bezecirala" Đovanija, dok još nije bio kastriran i nije se družio sa Lolom (koja je umrla na sterilizaciji) ? To je ona sebična prasica koja naganja sve žensko, ali i muško koje joj ne paše, čupa dlake, grize... Đovani je dobio novu curicu (jer ga Uška nije fermala kad je ostao sam), prekrasnu ovnoliku Gaju s kojom se lijepo počeo družiti, lickati, ležati uz vrata gajbice (kao sa Lolom, samo mi nedostaju ona dva "stršeća" uheka). Danas Uška puštena slobodna, ali i Đovaniju i Gaji otvorena vrata na stanu (gajbi). Dođem malo kasnije - nema Uške. Tražim, tražim, a kad ono - Uška u njihovoj gajbi leži s druge strane Đovanija :belj: . I neda se žena zbuniti. Baš sam ljuta. :ljut: Sigurna sam da joj dofuram komada u njezinu gajbu, (koja je najljepša, najfunkcionalnija) da bi ga po kratkom postupku najurila van. Kaj da delam ? :zeko10:
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zeko Simba » sri ruj 15, 2010 7:33 am

Bili su svo troje zajedno?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la bibika » sri ruj 15, 2010 23:37 pm

:lud: da.svi troje zajedno. ležali su, po redu -Uška, đovani i Gaja. ali, tako je ona i sa Dadom i Lokijem u njihovoj gajbi.... :lud:
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la bibika » sri ruj 15, 2010 23:40 pm

:ljut: a onda se Uška napravi blesava i počne onoga koji joj smeta naganjat i eliminirati. :ljut:
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zeko Simba » čet ruj 16, 2010 8:33 am

Uška je prava mustra :) ali kada se počne tako ponašati ti nju za kaznu makni od njih, možda shvati :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la bibika » čet ruj 16, 2010 19:42 pm

:nowink: ma, žena je domina :D. povuče se u svoju gajbu :gospoja: samo kad pustim Starog (nekastriranog) zeca, koji ju, naravno, maltretira. :lud: . onda mi dođe žao, jer, ili je sama na slobodi, ili je sama u gajbi :hm: . a prekrasno se zna maziti, kokoš jedna :kokoss:.
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan