Pozdrav, moj zec je dosta čupav, i koliko god ja šišao opet mu za 2-3 dana naraste, problem je što mu ta dlaka dosta ide preko očiju i čini mi se da od toga slabo vidi. Jel to normalno, da mu ostavim te duge dlake na glavi ? Jel mu smeta za vid ?
Ja moju bebu cesljam po 4 , 5 puta na dan , kad god da uhvatim I prvo se malo natezemo a posle prihvatimo cetkanje ... Mnogo mi je smesno to sto on ODMAH nakon sto ja zavrsim krene da lize dlaku i opet zamrsi krzno
Zabrinut sam za zube svoga kunića, molim vas dajte mi vaše mišljenje. Bio sam kod veterinarke koja mi je rekla da je sve u redu ali ja mislim da ovakvi zubi baš i nisu normalni.
Nisu normalni, zeko ima krivi zagriz tj donji zubi mu se preklapaju preko gornjih umjesto obrnuto, a uz to su i donji prerasli i treba ih skratiti, naravno samo onaj tko ima iskustva s tim
dobro a možete mi onda preporučiti neku ambulantu blizu šalate koja je dobra.I u koju mogu povesti svog kunića. I usput što je zapravo to skraćivanje zubiju i koliko otprilike košta? I selska mi je predaleko jer ja živim na šalati a mama i tata mi nemaju auto.
Don je relativno blizu, ali po ovoj hladnosi nije dobro ici bez auta. Imas pet taxije koji i nisu tako skupi, ja sam prije isla s njima. Ne znam cijene, najbolje je nazvati.
Svakako bi preporučila Don ili Bubu. Prehladno je da ga se nosi, trebate prijevoz. Možeš nekoga zamoliti da te preveze do tamo i natrag? DON je u Lašćinskoj.
Ili kod dr Kozjana, ali odi baš k njemu, ne u suprotnu smjenu
dr. sci. Stjepan Kozjan Veterinarska ambulanta Tržnica Špansko Tržnica Špansko bb
Ma vidjela sam da je nešto čudno s tim gornjim zubima, kao da su nepukli pa rastu unutra izgleda. Najbolje da odeš do veta koji se kuži u to. Problem sa zubićima može dovesti do ozbiljnih problema
Probaj nagovorit nekog da te odveze..i ja idem s jednog kraja grada na drugi u Bubu..nazalost nemam auto inece bi te odvezla..ako ne mozes nac nikog od svojih, ili platit pet taxi ili taxi probaj tu na forumu zamolit da te netko odbaci (na bi bilo prvi puta )