[quote="njofra"]Zeljac i Zlo bravo!
Brinula sam se da sve protekne kako treba i nisam još nikog htjela zivkati na mobitel. Uključim se na forum, kad ono, vidim razne novosti. Kakav razvoj događaja: kunić je ona i još je beba!
Zeljac, nadam se da nismo previše pogriješili kad smo joj davali onu suhu hranu za jesti? Tako nam je rekla veterinarka. I, još je papala jabuku i malo zelenog od mrkve

(ali samo malo- 1 kriškicu jabuke i 1 "list" mrkve), i to samo drugi dan kad je bila kod mene jer sam htjela da počne papati i sijeno i stvarati "kuglice". Nakon toga je sve bilo super u redu s kuglicama i ostalim

.

Dapače,ništa niste pogriješili,to će papati i kod mene i još ću joj dodavati suhu,gotovu,hranu za kuniće,u prvom redu KU1,pa budemo,kasnije,pomalo prešli na jaču KU2 hranu,ali obavezno jabuke,mrkvice i drugog voća i povrća u manjim količinama,a dati ću joj i AD3E vitamine,neće njoj ništa faliti budite sigurni....

Ema,hm,kako Vi rečete ja je budem tako zvao....

a recimo,zakaj se nebi zvala,kako ste Vi u svom postu nehotice naveli,jednostavno "zeko-beba",samo dajem svoj prijedlog?

Inače,moji svi kunići,imaju neko svoje ime (po gradu,po bivšem vlasniku ili jednostavno neko drugo ime),a kako ih i vodim u daljnjoj evidenciji u uzgoju

Zadnja izmjena: ZeljacKA; čet pro 30, 2010 12:15 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.