novi forum?!?!

Ovdje možete iznositi svoje komentare, kritike, pohvale i prijedloge te pročitati svježe obavijesti ;D

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini

Re: novi forum?!?!

PostPostao/la Lady Stardust » ned stu 22, 2009 17:15 pm

Gernijalno :) :) :zeko1:
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la dHarma » ned stu 22, 2009 17:17 pm

Meni se bas svidja ovaj forum... :cool:
Sad kad sve vidim kako treba i kad vidim avatare :D
Samo gde dodje lice naslovnice?

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » ned stu 22, 2009 17:23 pm

Meni se isto sada svidja :D ...malo me vizualno sokiralo kad sam se tek ulogirala al sad kad sam skuzila gdje je sta i kad sam skuzila gdje su novi postovi onda vise nema panike :D ...sve u svemu cool je :happy:
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lady Stardust » ned stu 22, 2009 17:47 pm

:zeko5: Bude sve - samo treba malo vremena da se podesi
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la altan » ned stu 22, 2009 17:50 pm

pudding je napisao/la:Užaaas!!!
Prvo,hvala Bogu da nisam color blind,jer sam iovako jeeeedva skužila gdje nema novih postova,a gdje ima.
Naslovnica???
Vrh je boja ko windows,a ne zeko stranica.. hladno,metalno,nikakvo!
Dobro,treba se naviknut na to kako koristit,ok,to je i za očekivat kad se nešto u potpunosti promjeni,ali imam osjećaj kao da sam ušla u download page za windowse..Savršeno ne društven forum!!!!

Slazem se u potpunost :rolleyes:
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko_peko » ned stu 22, 2009 17:56 pm

altan je napisao/la:
pudding je napisao/la:Užaaas!!!
Prvo,hvala Bogu da nisam color blind,jer sam iovako jeeeedva skužila gdje nema novih postova,a gdje ima.
Naslovnica???
Vrh je boja ko windows,a ne zeko stranica.. hladno,metalno,nikakvo!
Dobro,treba se naviknut na to kako koristit,ok,to je i za očekivat kad se nešto u potpunosti promjeni,ali imam osjećaj kao da sam ušla u download page za windowse..Savršeno ne društven forum!!!!

Slazem se u potpunost :rolleyes:

budes se privikla..ili ne..svejedno..;)
i arrange, design and sell shrubberies
zeko_peko
Moderator
Moderator

PostPostao/la altan » ned stu 22, 2009 17:56 pm

zeko_peko je napisao/la:molim pojedince da prestanu njurgat, forum je u testnoj fazi, posto se radi o najbovijoj inacici phpbba, jako malo tema imamo na raspolaganju, ovo je trenutno najbolja tema koju sam uspjela naci, naravno da nece ostati ovako zauvijek, vratiti ce se i naslovnica za zekacima, kao i sve ostalo sto je trenutno nedostupno, radim na tome, imajte strpljenja..
mislim da je bolje da imamo i ovakav forum, nego nikakav, naime mogla sam sam ga iskljuciti, pa ne bi bilo nicega, jel tak:)
nadalje onome kome se ne svidja, taj uvijek ima opciju nekoristenja foruma dok mu ne bude sve po volji..jel:P
ukoliko i nadalje nastavite pljuckat, drage volje cu vam onemoguciti koristenje na nekoliko dana dok ne sredimo forum..tak da ono..stay calm:)

peko

mislim da ovakva reakcija isto nije primjerena..ono ak vam se ne svida ne morate tu bit..valjda imamo pravo izrazit svoje misljenje..svi znamo da ulazete veliki napor i novac u to da ovaj forum postoji..al to ne znaci da nam se ne smije ne svidat..ne kuzim?
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Anek » ned stu 22, 2009 18:02 pm

Unaprijed da kezem da nevrijedam nikoga nego stavljam svoje misljenje i razumijem da ste ne namuili radeci sve ovo...dakle...moje misljenje je da je izmjena foruma korak u natrag a ne unaprijed. Uopce neznam zasto se izgled mjenjao? Je, super je jer je novo,ali nije bolje...meni ovo izgleda ko stranica za neku firmu...neprakticna stranica
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko_peko » ned stu 22, 2009 18:05 pm

altan je napisao/la:
zeko_peko je napisao/la:molim pojedince da prestanu njurgat, forum je u testnoj fazi, posto se radi o najbovijoj inacici phpbba, jako malo tema imamo na raspolaganju, ovo je trenutno najbolja tema koju sam uspjela naci, naravno da nece ostati ovako zauvijek, vratiti ce se i naslovnica za zekacima, kao i sve ostalo sto je trenutno nedostupno, radim na tome, imajte strpljenja..
mislim da je bolje da imamo i ovakav forum, nego nikakav, naime mogla sam sam ga iskljuciti, pa ne bi bilo nicega, jel tak:)
nadalje onome kome se ne svidja, taj uvijek ima opciju nekoristenja foruma dok mu ne bude sve po volji..jel:P
ukoliko i nadalje nastavite pljuckat, drage volje cu vam onemoguciti koristenje na nekoliko dana dok ne sredimo forum..tak da ono..stay calm:)

peko

mislim da ovakva reakcija isto nije primjerena..ono ak vam se ne svida ne morate tu bit..valjda imamo pravo izrazit svoje misljenje..svi znamo da ulazete veliki napor i novac u to da ovaj forum postoji..al to ne znaci da nam se ne smije ne svidat..ne kuzim?

:)..misljenje o cemu? radi se o testnoj fazi?..pljuvanje se nece tolerirat i sto ti tu nije jasno? konstruktivne kritike su dobrodosle, ali
pljuvanje nikamo ne vodi...ili?;)

ovo je najnovija i najbolja verzija boarda, mnogo sigurnija od prijasnje...i jos uvijek se radi na izgledu...
zeko_peko
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko_peko » ned stu 22, 2009 18:07 pm

Anek je napisao/la:Unaprijed da kezem da nevrijedam nikoga nego stavljam svoje misljenje i razumijem da ste ne namuili radeci sve ovo...dakle...moje misljenje je da je izmjena foruma korak u natrag a ne unaprijed. Uopce neznam zasto se izgled mjenjao? Je, super je jer je novo,ali nije bolje...meni ovo izgleda ko stranica za neku firmu...neprakticna stranica

puno je prakticnija nego prijasnja, ljudi su robovi navika..naviknut ces ponovo:)
zeko_peko
Moderator
Moderator

PostPostao/la altan » ned stu 22, 2009 18:10 pm

Mislim da mi nije potrebno ovako bahato odgovarat..nije da se itko od nas nedolicno ponasao..ljudi su izrazili svoje misljenje i ne znam zasto se to ne bi toleriralo?
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko_peko » ned stu 22, 2009 18:15 pm

altan je napisao/la:Mislim da mi nije potrebno ovako bahato odgovarat..nije da se itko od nas nedolicno ponasao..ljudi su izrazili svoje misljenje i ne znam zasto se to ne bi toleriralo?

mislim da postoji hijerarhija na forumu..i zna se cija je zadnja, svidjalo se to tebi ili ne...
pljuvanje i nizanje usklicnika se po nettiquetteu smatra nedolicnim ponasanjem...mislila sam
da si ti advanced net user:/

uglavnom..radi se na izgledu foruma, nemam vremena objasnjavati ti objasnjeno:)
zeko_peko
Moderator
Moderator

PostPostao/la altan » ned stu 22, 2009 18:19 pm

Stvarno ne kuzim zasto se ovako ponasas? Ulozili ste trud i nitko vam to ne oduzima? Za sta se boris? kakva hijerarhija? sta moram ti sjedit u guzici da me ne izbacis s foruma i ne mogu rec svoje misljenje koje ti se ne svida jer je to kao pljuvanje? I te prijetnje..jel ti to stvarno treba? Ovo je koliko se sjecam bilo mjesto gdje su se ljudi lijepo druzili..gdje su mogli izrazit svoje misljenje ako nikoga time nisu vrijedali?
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la altan » ned stu 22, 2009 18:21 pm

Mogli ste nas i upozorit da cete mijenjat..i da ce to bit probno..i nece biti konacno..a ne to spomenut kad ljudi kazu d aim se ne svida..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko_peko » ned stu 22, 2009 18:22 pm

altan je napisao/la:Stvarno ne kuzim zasto se ovako ponasas? Ulozili ste trud i nitko vam to ne oduzima? Za sta se boris? kakva hijerarhija? sta moram ti sjedit u guzici da me ne izbacis s foruma i ne mogu rec svoje misljenje koje ti se ne svida jer je to kao pljuvanje? I te prijetnje..jel ti to stvarno treba? Ovo je koliko se sjecam bilo mjesto gdje su se ljudi lijepo druzili..gdje su mogli izrazit svoje misljenje ako nikoga time nisu vrijedali?

evo ti prva opomena

prouci nettiquette
zeko_peko
Moderator
Moderator

PrethodnaSljedeća

Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan