Vleho i njegova cura

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: e

PostPostao/la Lilo » ned ožu 09, 2008 15:47 pm

bili je napisao/la:zasto? pa sta mu nece cviknut muskost?

kako bi mogao oploditi zenku ako ga steriliziraju?
Pa neće mu muškost cvaknut ,već jajca!Ajde malo anatomiju ponoviti :D !A gdje bi Vleho onda piškio?
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

e

PostPostao/la bili » ned ožu 09, 2008 15:52 pm

pa i mislio sam na jajca!!! :sad: nisam mislio da ce od njega napraviti zenkicu ;D a jadan...

Mislim da cemo sutra zvat Bubu pa dogovoriti sterilizaciju. ali sve jedno mi se ona cini nekako mala da bi se oni druzili. on ce nju zgaziti. ona je tako mala.

e da, vec je skocila na krevet. pravi je skakac ;D
Zeko je Vleho,
a Milka je kravica!
bili
Zečić
Zečić

PostPostao/la Ledolina » ned ožu 09, 2008 20:03 pm

Pozdrav! :D

Evo mene kuci pa da se odmah javim!

Drago mi je da je upoznavanje proslo super! Ove nase cure su prave zavodnice! ;D

Ljubi ih puno. :luv:
slika[url=http://ticker.7910.org/eng][img]
Ledolina
Super Zek
Super Zek

e

PostPostao/la bili » uto ožu 11, 2008 12:43 pm

Po dugi put pisem jer mi je pukla veza. j... carnet.

javljamo da je vleho po prvi put u svom zivotu zapisao. i to ne gajgu nego ormar pored kojega je gajbica sa zecicom. al nema veze, izdrzat cemo do petka jer tad idemo na cak-cak u Bubu. nadam se da ce sve proci dobro.

inace, vleho i dalje trci oko gajbe pa oko nas pa nazad do gajbe i tako cijeli dan. strasno je napaljen. ;D

e da, on nju grize kroz resetke. Zasto? ona mu se dodje maziti i prisloni glevu na resetke i zmiri a on ju gricne. ne ugrize ju jako ali zasto to uopce radi? zecica mu po nekad vrati capicama po njuski a ponekad ode na drugu stranu.

i jos nesto. on jako malo jede. stalno trci po stanu ili cuva njenu gajbu. kako da ga najeramo da jede?
Zeko je Vleho,
a Milka je kravica!
bili
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekica_poopy » uto ožu 11, 2008 12:50 pm

kastirajte ga ;D pa njemu napaljenku ste doveli zenkicu da je vidi a ne moze dirat :) kak oda misli onda na hranu hehehehe
zekica_poopy
Moderator
Moderator

ggrize

PostPostao/la bili » uto ožu 18, 2008 14:22 pm

On i dalje grize njenu gajbu i nju ako ju dohvati kroz resetkice. htjeli bi ih upoznati ali mislim da je jos pre rano. on je stvarno veliki zec a ona je jako mala. sutra stavim slike.

sta vi mislite? kad da ih upoznamo? i gdje?
Zeko je Vleho,
a Milka je kravica!
bili
Zečić
Zečić

PostPostao/la katrin i kenji » uto ožu 18, 2008 17:01 pm

najbolje da ih upoznaš na neutralnom terenu, npr: u wc gdje ni jedan ni drugi nisu ostavili mirise. postepeno ih puštaš zajedno da se druže s tim da paziš budno, jer vjeruj mi ne želiš vidjeti kako se zekaći fajtaju ;D
Mala i Maza moje cujice
katrin i kenji
Zekonja
Zekonja

slike nase curke

PostPostao/la bili » pet ožu 28, 2008 18:00 pm

slika

slika

slika

slika

slika

Bas su slatki zajedno, zar ne?!
jos cemo nasto napisati ali sada ne stignem...
Zadnja izmjena: bili; sub ožu 29, 2008 18:36 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Zeko je Vleho,
a Milka je kravica!
bili
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kiara » pet ožu 28, 2008 18:12 pm

a pa to je ona ledolinina najljepša curu, ona buckasta..... :belj: :belj: :belj: :belj: :belj:

premda su meni sve lijepe :wub: i lijepi naravno :wub:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

e

PostPostao/la bili » ned tra 20, 2008 14:04 pm

Imamo mi jos fotki ali nemam nikada vremena a niti Martinin mob da stavim slike a za svooj nemam prikljucak za komp a nikako da kupim bluetooth. nego, budemo stavili slikice ubrzo. valjda :D

inace zekici su super. Vleho je prestao gristi gajbe i zapisavati, valjda se razina hormona spustila pa je opet stari relativno mirni zec. proslo je 5tjedana i dva dana od kastracije. mala je super. jos joj nismo formalno dali ime ali ju zovemo Milka ili Milkica. ne znam jeli to ocelo zato jer ima crne flekice ko mala kravica ili cura toliko voli cokolada, he he ;D pa ce valjda i ostati Milka. ona skace po cijeloj sobi i sve proucava ali je vrlo uredna. kaka i piski samo u wc-u. papa svu hranu ali nekako bas i nece male stapice iz juniora, dok hoce velike stapice iz crispya. a sta ce te?! glavno da papa.

eto pa se javimo jos.

e da, kad da ih upoznamo? ona ima 2 i pol mjeseca a on je kako sam napisao kastriran prije 5tjedana i dva dana. milka je malo narasla ali on je jos dosta veci od nje.
Zeko je Vleho,
a Milka je kravica!
bili
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan