mucek ima upalu pluća...

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

PostPostao/la ninocka » čet sij 24, 2008 7:54 am

samo javljam kako smo službeno odustali od svih terapija. :wink: sad je prošlo mjesec dana od antibiotika i mucek je uvijek isti. veseli, papa, bez ikakvih simptoma. manje kiše , ali kad ga krene, krene ga.
nakon antibiotika dobivao je 14 dana ehinaceu.
sad dobiva koloidno.
u dogovoru s doktorom nećemo više dobivati antibiotik, osim ako ne dođe do nekih promijena. veli dr. kako nema potreba ponavljati rendgen, no o tom ću još razmisliti. možda odemo pred ljeto.

kiki, kak je kod tebe? kak napredujete?

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Kiara » čet sij 24, 2008 8:15 am

ajde baš mi je drago :)

jedino sada moramo vidjeti što će biti sa kikinim zekom :sad:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la moxa » čet sij 24, 2008 9:21 am

Super vijesti, pusa od svih nas :kiss:
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Miga » čet sij 24, 2008 9:40 am

Stvarno supač vijesti!
Pusa muceku!
Miga
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kiki » čet sij 24, 2008 14:54 pm

Baš mi drago zbog mucka :zeko8:

Hvala šta mislite na nas :)
Mi se spremamo danas na rengen,rekli su dr. ako je slika bolja ili ista prekinuli bi terapiju antibioticima jer joj je počelo teško padat na probavu i rade jojo se krastice od tolikih injekcija,dobivat će i dalje koloidno i vitamine za imunitet,nadam se da će biti sve u redu :blush:
Ona normalno papa,jedino šta nas malo kuglice muče ali valjda će se i to sredit kad prekinemo s antibioticima,postala je dosta mirnija od kad je ostala sama,polako prestaju sve navike koje su imali zajedno,tipa skakat po meni ujutro dok ih ne pustim van iz sobe... :sad: ne znam nisam ni sama pametna,razmišljala sam da joj nabavim društvo jer kad ju vidim ovako čini mi se da je još uvijek tužna i da joj jako fali društvo jer su se obožavali,nikad se nisu potukli samo su se ljubili i bili nerazdvojni,ali nisam sigurna da sam ja spremna na to,još se nisam pomirila s tim da ga nema.. :sad:
Kiki
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kiara » čet sij 24, 2008 19:47 pm

ajme kiki žao mi je :sad: ...ali bi bilo puno bolje da uzmeš zeku njene dobi i sličnom zeki kojega je ona toliko voljela...ali prvo neka se ona oporavi :)
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Kiki » čet sij 24, 2008 20:23 pm

Bili smo na rengenu danas i sad mi kažu da izgleda da to ipak nije bila pneumonija jer je slika skoro ista ožda malo bolja,sad kažu "izleda kao da je nekakva mala izraslina,kao nekakav mali tumorčić";točno tako mi je rekao iako nisu sigurni ni u to,mislim da oni uopće ne znaju šta je njoj s plućima :sad: U Bubi su mi rekli da sumnjaju da je tumor u pitanju da postoji mogućnost da je to samo sjena nastala od upale prilikom aspiriranja sadržaja,misle da će to biti sve u redu,nadam se da je tako i da će se sad sve srediti nakon što prestane dobivati antibiotike koje je izgleda dobivala bezveze...grozno mi je šta postave tako ozbiljnu dijagnozu a nisu sigurni u to :ljut:
Kiki
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekica_poopy » čet sij 24, 2008 20:31 pm

ajme bas mi je zao :sad:

a kad ti ni oni ne znaju, nazalost nije to danas jos tako razvijeno da bi netko mogao sa sigurnoscu reci, danas je dobro ako ti veterinar zna da kunici piju vodu, tako da mozemo samo biti sretni sto postoje buba, kozjan i slicni
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » čet sij 24, 2008 20:49 pm

Koji doktor je bio na rendgenu?

problem je što je kod kunića rtg dijagnostika dosta neprecizna :sad:
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la salatica » čet sij 24, 2008 20:56 pm

medicina, ali i veterina su baš zeznute znanosti

često je tu dosta nagađanja i upravo zato su ljudi koji su dobri dijagnostičari - na cijeni
ali s tim se ili rodiš ili ne....

neću sad o tome koji sam ja danas odgovor dobila na pitanja o dijabetesu... mislim, ipak ne izgledam tako opasno ili?

uglavnom, već sam rekla, ako nakon 7 - 10 dana antibiotika nije nastupilo poboljšanje - nit ne bude

bitno je sad pokušati čim je više moguće podignuti imunitet, kako bi se organizam oporavio od svega, pa i anitibotika

mislimo na vas :pusa:
salatica

PostPostao/la Kiki » čet sij 24, 2008 23:07 pm

Charlie je napisao/la:Koji doktor je bio na rendgenu?

problem je što je kod kunića rtg dijagnostika dosta neprecizna :sad:

Bio je dr.Butković,ne znam više šta da mislim o svemu tome,mi ćemo sada podizat imunitet,mislit pozitivno i nadati se da će sve biti u redu,a biti će jer je ona moj borac mali :wink:
Kiki
Zečić
Zečić

PostPostao/la ninocka » pet sij 25, 2008 6:42 am

velik je problem to neznanje :nowink:
zato sam i zaustavila sve akcije iako mucek slžbeno nije izliječen.
tomislav se tu pokazao velikom facom jer mi je mogao makar pokušati izbiti lovu iz đepa. imao je dobar medicinski argument. zeko ipak ima upalu pluća.
problem je što se terapija manje-više zna, ali još uvijek nema verificiranih rezultata, a bojim se da ni popratne poslijedice nisu do kraja istražene.

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la moxa » pet sij 25, 2008 9:10 am

Usporedba s medicinom - za mene su rekli da na RTG-u izgleda kao infiltrat u plucima- tumor, da bi na kraju ispala gadna upala pluca koju sam doduse lijecila mjesecima u bolnici, ali nikakav tumor! Pa ako se kod ljudi fula u dijagnostici, kod zecova mos si mislit... Tako da ipak se nadam da je bila upala pluca i da ce stvari po malo krenut na bolje!
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Prethodna

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan