Mužjak Klempi 3,5 godine (kastriran prije 2 mjeseca), ženka Džemba 4,5 godine.
Cijelo vrijeme su boravili naizmjenično na istom prostoru, njuškali se godinama preko rešetkica i sve je bilo OK. Onda smo se odlučili na kastraciju da mogu biti skupa.
Upoznavanje je nakon toga prošlo idilično, izgledalo je kao "ljubav na prvi pogled".
.gif)
I tako idila je trajala deset dana.... a onda sinoć

Skoro me infarkt strefio...

Čujem lupanje i uletim u sobu, a iz gajbe leti dlaka, sijeno, hrana, sve... Skidam rešetke i pokušavam ih odvojiti...uspijevam nogom! (nisam nikog udarila samo razdvojila, rukom se nisam usudila jer je izgledalo kao fajt dvije tasmanijske nemani!)

Epilog, očerupani ko kokoši, slomljena dva nokta i moj tlak na 900!
Odvojila sam ih preko noći.
Danas sam ih opet pustila zajedno van iz gajbi. Muški je totalni "papučar" (kak zeko i treba biti), baca joj se pod noge, sve joj dopušta, totalno je podređen...ali očito da njoj to nije dosta. Njuška ga, liže po glavi, on se totalno opusti, izgleda sve super i onda ga počne gristi za leđa!

Ne kužim...dominaciju je riješila, u čem je fora?!
I on opet nakon njenog griženja popušta, baca se pod noge, jedino kad ga jače ugrize pobjegne.
Pitanje: Da li dopustiti fajt ili prekidati? Kada ih opet pustiti skupa u gajbu (ovog me totalno strah, što bi se desilo da ja nisam bila doma i nisam ih rastavila!?!?) Uzroci ovakvog ponašanja i kako im pomoći?!?!
Savjet?!