Općenito o mojim kunićima

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

PostPostao/la dHarma » sub svi 23, 2009 14:45 pm

jolanda je napisao/la:pa treba ga odvojiti, ali on bebama nece nauditi vec mozhe zhenka da 'unishti' gnezdo zbog njega, iz straha valjda.

ovako nekako... jer ona njega sad shvata kao pretnju malima...

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la anci » sub svi 23, 2009 14:46 pm

jolanda je napisao/la:pa treba ga odvojiti, ali on bebama nece nauditi vec mozhe zhenka da 'unishti' gnezdo zbog njega, iz straha valjda.

znam da nece
ali govorim da nije samo u oplodnji stvar jer bi onda i pregrda u kavezu bila dovoljna
a ovako ga treba u drugu prostoriju odvojiti da se ženka neuznemiri
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.
anci
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Gagonja » sub svi 23, 2009 14:47 pm

ma sada su odvojeni i sve je ok, odvest cu ga na kastraciju i to ce se time rijesiti.

samo mi je vazno cuti da nije mogao ugusiti / pojesti male tu vecer kad su probili pregradu, jer sam pregledao kad sam cistio gnijezdo i kavez, nisam primjetio male, tako da ce nadam se sve dobro proci i da ce roditi.

ali cudno mi je nekako njeno ponasanje, vise nije nervozna i ne bježi više kad je se dira, je li to mozda slobodnije jer nema mužjaka ili koji je razlog?
Gagonja
Zečić
Zečić

PostPostao/la Raul » sub svi 23, 2009 14:52 pm

Da je on pojeo mlade znao bis. Nebi bila lijepa scena.
Bit ce dobro sad kad su odvojeni.
Ona vjerojatno ima faze u trudnoci, pa se sad da dirat
Raul
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dHarma » sub svi 23, 2009 14:53 pm

Sigurno je mirnija jer on vise nije tu... ona njega shvata kao pretnju..
sad je najvaznije da ona ima svoj mir i da je sama u nekoj zamracenoj prostoriji..

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Gagonja » sub svi 23, 2009 18:49 pm

Ne, ne hvala bogu skuzio sam da je sve ok, izvadio sam ju iz kaveza, igrao se malo s njom, za provjeru sam donio i njega, odmah se pocela ljutit, bjezati, vristati. Tako da mi je jasno da jos nije rodila. Sada je opet u svojem kavezu, jede, pije, jede.... Razigrana je i sretna. Njega cu kastrirati kako bi izasla da agresija povremena koja mu se javlja. Hvala na pomoci i savjetima. Cujemo se opet kad rodi.
Gagonja
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan