Neki dan smo kad sam ovo pisao našao i tratinčice,sve je počelo tek rasti,nije bilo temp ispod nule,sve je to bilo mlado,nisam ništa davao,samo sam tek istraživao,ali evo od toga ništa za sada jer već 4 dana puše bura i temp je 0,a ići će i u minus,kao i kod svih...bome sad bi ti bilo zima!
sad uvodimo mrkvicu,prošli smo malo celera,brusnice,sad smo na mrkvici,pa ćemo još nešto iskemijat i tako davati dok ipak sve ne krene van iz zemlje kako spada,ovi minusi će to malo zaustaviti,ja to malo po malo,čisto da se ufura,pa ćemo početi drugi mjesec kako spada,moram sve proučiti,da i ja ne zeznem sa tim kalcijem...nekako i bih davao malo,malo,da ostane ovako sa sijenom,da ga tamani,a ipak da kroz dan pojede i nešto drugo,što joj je dobro...
Jel ima neka razlika kod vas u praksi,zašto neki daju suhu ujutro a neki navečer?ili je isto?jel moja spava i ne kenja od 14 do 20,21 pa jel bolje da prije toga pojede sijeno ili suho?
jučer sam navečer zagrabio 2 puta rukom,to je pojela,za noć isto tako,nije ostala ni travka ujutro.