Dehidrator hrane

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Dehidrator hrane

PostPostao/la Bibi » uto lip 29, 2010 13:03 pm

Ima li ga neko i kakva su iskustva? I naravno koji valja?
Da li je bezbedan po zdravlje kunica? Koliko treba da stoji ta osusena hrana pre konzumiranja?

Htela sam da ga nabavim, da bih mogla da susim ono sto uzgojim i znam da nije prskano, npr sargarepu, ceker, persun, voce, zacinsko bilje, ''seno" i sl, za zimu.

slikaslikaslika
slika
Bibi
Super Zek
Super Zek

Re: Dehidrator hrane

PostPostao/la Lilo » sri srp 07, 2010 14:04 pm

he,he! imam ti ja ovaj okrugli....čisto smeće! ne iplati se pare dati za njega.....užasno dugo i sporo suši,troši struje ko vrag i za veće kolićine uopće nije dobar! a sijeno u tome nemožeš sušito! svako voće i povrće,ljekovito i začinsko bilje suši se u hladu na propuhu kod visokih dnevnih temperatura! frigaš dehidrator...
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la Bibi » čet srp 08, 2010 11:11 am

Lilo je napisao/la:he,he! imam ti ja ovaj okrugli....čisto smeće! ne iplati se pare dati za njega.....užasno dugo i sporo suši,troši struje ko vrag i za veće kolićine uopće nije dobar! a sijeno u tome nemožeš sušito! svako voće i povrće,ljekovito i začinsko bilje suši se u hladu na propuhu kod visokih dnevnih temperatura! frigaš dehidrator...

Ok ;D Hvala! :D Da ne bacam pare uzalud :dry:
slika
Bibi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekili » ned srp 11, 2010 1:27 am

u ovakvim situacijama mi zao kaj nemamo teme sa starog foruma gore..eee, koliko smo raspravljali o slicnima..nadam se da ce se javiti ljudi koji ih koriste..totalno su privlacni i efikasni..i ima sigurno neki koji valja! ;)
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan