kako srca imas?

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

kako srca imas?

PostPostao/la ZEKO RIO » pon ruj 08, 2014 6:55 am

ja da sam htijela imat kunica kupila bi ga si,sad ga imam jer si ga ti ostavio il ostavila na cesti! pitam se samo kako srca imas ostait zivotinjcu napustit na asvalt...nasla sam ga na cesti pokisulog preplasenog samog...primila sam ga u ruke,i bez razmisljanja odnjela doma,nisam imala srca samo proc,srce mi je pucalo od boli nad preplasenom zivotinjom,cijelu noc sam ga umirivala,bdjela nad njim,i prije nego sto je doslo jutro obecala sama sebi da se ovaj zekan vise nikad nece trest od straha da cu ga bas zato sto je napusten baz zato cu ga voljet jos vise,jest ce najkvalitetniju hranu,i bit ce sretan...ja sam inace vise tip za pse,nista neznam o kunicima,nisam mislila da cu brinut o jednom,jer si ti nisi vise htijeo,la brinut za zivotinju za koju si odgovoran! ja sam odgojila dobermana od 9 godina,maltezera,..ja sam se za svoje zivotinje koje sam kupila ja sam se o njima i brinula do kraja. samo da mi te je vidjet tko si? pitat pa sta te nije steglo u prsima kada si ga izbacila na cestu? ma...nisi vrijedna,vrijedan... to pisem prvom vlasniku mog Ria sta ga je sa 6,7 mjeseci ostavio na cesti i to pisem svima koji napustate vase zivotinje a da se ih ne zbrinete!!! nisi ti ni bio,bila vrijedna Riove prisutnosti,4 dana proucavam kupujem vodim veterinaru mazim educiram po netu dok se on opusteno sece drijema uziva slobodno po stanu...fascinirana da su tako zanimljive,fascinirana jer sam te noci kad sam ga nasla mislila koliko cu mu ljubavi dat ne ocekivasi koliko je ova zivotinja unjela ljubavi u moj zivot,zivot moje obitelji,cini nam svaki dan zanimljivim,uveseljava nas mislila sam kako ce on bit sretan samnom,u biti me iznenadio kako smo mi sretni s njim! obecala da ce ovaj kunic imat kvalitetniji zivot od tebe!jer ga on zasluzuje.....
ZEKO RIO
Kunić
Kunić

Re: kako srca imas?

PostPostao/la ZEKO RIO » pon ruj 08, 2014 7:35 am

udomleni vole duplo....
ZEKO RIO
Kunić
Kunić

PostPostao/la wildflower » uto ruj 09, 2014 10:27 am

Razumijem tvoj gnjev...srećom pa si naišla i spasila ga. Ako te nešto interesira ili treba pomoć, slobodno pitaj. Ima nas tu koš i još :)
wildflower
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zeko Simba » sri ruj 10, 2014 16:10 pm

Svaka čast na spašavanju. Odakle si Zeko Rio? Možda ima netko u blizini da ti pomogne u učenju :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la ZEKO RIO » sri lis 08, 2014 11:23 am

zeko Simba je napisao/la:Svaka čast na spašavanju. Odakle si Zeko Rio? Možda ima netko u blizini da ti pomogne u učenju :)

Trebam pomoc!!! Zagrebu u Španskom! Jako jakoo je sretan zeko,s njim sam se super snasla! Ima svoj wc na koji se naucio,vesel je,navecer se dode pomazit i mazi se koliko njemu pase a onda sam ode kad mu je dosta,on ne zivi u kavezu vec je slobodan po stanu ima gdje mu stoji voda hrana i sjeno i s njim nema nikakvih problema tako je sve ljepo naucio ponasa se slicno ko mala maca il pas sve smo se sporazumjeli i najsretnija sam sto nije zzatvoren u kavezu vec je slobodan po stanu i nije mi zado puno problema oko wc-a brzo je naucio jedino sto smo ga umjesto Rio poceli ubrzo zvat Jurica pa je osto Jurica! :-) ALI ja sad imam od jucer novog malog zeca ovnolikog kunica ne znam jel ima punih 3 mijeseca,sa Juricom je lako on je vec veci zeko,ali ovaj je toliko malen i dobro ce mi doc bilo kakva pomoc oko bebe zekana! (on je sad Rio,a veliki kojeg sam udomila je Jurica) Bilo kakva pomoc za bebe zekana je dobro dosla! Hvala!
ZEKO RIO
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » ned lis 26, 2014 7:09 am

Sada imaš dva zekana? Kojeg su spola?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.