zeko:)

Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

Re: zeko:)

PostPostao/la markiza » pon tra 21, 2014 18:19 pm

lili.l je napisao/la:haha, sviđa ti se vidjet zeca u woku?? sram te bilo :nowink: :D :D

Hahahaha :D :D :D Samo da znas da jos od kad sam bila mala moja tetka je slala meso divljeg zeke :sad: ja nikad nisam htela da okusim to a imala sam samo dve godine :zmirko: Jos od malena sam imala izgradjen stav da nikad necu okusiti meso kunica ili divljeg zeke :) tako da zeko u woku ili nekom loncu moze biti za mene samo fora i nista drugo ;D a tvoj zeko u woku je super fora :zeko8:

lili.l je napisao/la:naučili smo se ljubiti u isto vrijeme, ja njega zgrabim u naručje i ljubim ga u desni obrazić a on mene u isto vrijeme lize po mom desnom obrazu :zeko5: :zeko8:
onda zamijenimo obraze pa nastavimo:)

To je divno :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3:
Moj zeko se u poslednje vreme jos vise razmazio e sad ne znam jel to zbog dolaska bebe ili sta :blush: ali sad mi se cini kao da bi celi dan mogao se ljubiti do tad je mogao samo pola dana ;D :P
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la lili.l » pon tra 21, 2014 19:46 pm

čestitam na bebi;)

Moj se nije htio uopće ljubiti. Ni maziti. Ni stati u istoj prostoriji samnom. :nowink: To je bila živa muka da ga pripitomim pošto je imao vec preko dvije godine kad sam ga udomila. Sad ima 7 i tek mi je prije godinu dana počeo davati puse. Usporeni lijenčina :happy:
lili.l
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la markiza » pon tra 21, 2014 22:22 pm

Hvala :blush: Inace posto sam ja inace velika maza, za mene je bilo nezamislivo da me zeko ne poljubi :D ali u pocetku kad sam ga uzimala u ruke ja sam njega ljubila od glave do zadnjih sapica :blush: i onda valjda jadnicak je morao da pocne da mi deli puse jel video da ja ne odustajem :wink: ali vrlo je bio mali kad mi je prvu pusu udelio :zeko8: tako da od tada smo nerazdvojni i samo se ljubakamo :P Mozda je tvoj zeko bio stidljivko a ne spor pa se tek sad oslobodio da ti da pusu :wink: ali bez obzira na sve sad uzivaj sa njim u ljubljenju, nema nista lepse kad osetis onaj topli jezikic na svom obrazu :D :zeko3: :zeko3: :zeko3:
markiza
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Slike, filmići, priče...

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan