Naime, ovde su mi prijatelji iz Zagreba pa sam odlucila sastaviti spisak stvari koje mi trebaju za Krcka a kojih ovde nema da se kupe.
Vi mi mozete pomoci savetima i preporukama gde se sta nalazi povoljno, jeftinije i kvalitetno, dopuniti ili prepraviti moj spisak.

Charli me je uputila na sajt Pet shop Ljubimac, i tamo sam otkrila da i one stvari kojih ima kod nas su ustvari dva ili tri puta skuplje, tako da se moj spisak prosirio.
Dakle pocinjem

- Malt pasta (nisam je nasla kod nas)
- Prestige Premium Cuni Indor Nature (nemamo)
- Prestige Premium planinsko seno (savetujte koje jer kod nas ima samo ovo dole)
- Prestige premium seno (kod nas je 35 kn)
- Canina Petvital Verminex kapi (ima i prasak, da li da kupim oba ili samo kapi i koliko mi je dovoljno od 25ml ili 50ml?)
Dodajte ovde sta mislite da je dobro, neznam koliko seno ima rok trajanja, mozda da ih uputim na Salaticu da kupe od nje,koliko dugo to seno moze da stoji jer oni nece moci odmah da posalju. U tom slucaju bi znacilo da mi posaljete na pm njen kontakt.
Onda videla sam da su transporteri duplo jeftiniji na ovom sajtu nego kod nas, pa mi odgovara Atlas 10 delux, sta vi mislite?
Dodajte, savetujte, predlazite sta jos treba za kunica da bi bio zdravi i veseli decko i gde ima povoljnije nesto od ovoga da se kupi

Ucestvujte samonom u sopingu za Krcka