Ne bih htjela da ispada da nešto navijam, ali kod otkazivanja bubrega se najčešće život produži na samo nekoliko mjeseci, kraj je jako ružan i tužan, životinja kopni, mršavi, jednostavno nestaje, a pomoći joj nema...
pretprošle godine od prijateljice jorkiju su počeli otkazivati bubrezi, priča je trajala cijelo ljeto, pao je 2 puta u uremijsku komu, na kraju su ga uspavali... a to su ljudi koji si mogu priuštiti da ne pitaju za novac (svaki dan su radili 80 km zbog infuzija) kd je ljubimac u pitanju
prošle godine od prijatelja pesek, ista stvar, počelo u proljeće, bilo neko vrijeme bolje, i u ljeto opet, bio je doslovno 24h (kako za njih nema dijalize) na infuziji, a samo je kopnio, dugo se opirao eutanaziji, ali ipak se odlučio na to
e sad njima su vjerojatno bubrezi otkazali zbog lijekova (za srce/ analgetici), ne znam što je problem kod Grge, i uvijek se pokušava s infuzijama, pa kontrolira krv ima li poboljšanja
http://moj.pet-centar.hr/Psi/Zatajenje- ... -2863.htmljako mi je žao što ga je i to zadesilo
.gif)