Traži se "voljan" zeko za crnu patuljastu kunicu

Sve o parenju, trudnoći, bebama, kastraciji, sterilizaciji...

Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini

Re: Traži se "voljan" zeko za crnu patuljastu kunicu

PostPostao/la altan » sri stu 23, 2011 15:58 pm

Suri je napisao/la:Altan, pločice tamo gdje leže nisu hladne jer je blizu peč na drva. Čovjek nebi vjerovo al griju ko solarne ploče.
A nasred kuhinje je tepih. neki put ga nema kad je u pranju al trudimo se da je tam kad su pušteni.

super..bitno da imaju toplu alternativu :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Suri » čet stu 24, 2011 20:48 pm

Ima jedna cura koja je zainteresirana kojoj ću dati- ako bi dala neku od cura. Najvjerojatnije Xenu jer je veča solistica od ove dve. Al njih tri su si super, bez obzira, kad se sčučure u čošak gajbe, pa međusobno čišćenje prije spavanja... Srce mi se kida kad pomislim da bi OPET trebala još jednu maknut. Mislim, Fleka bu im se pridružio za par mjeseci, al svejedno. Puce su si super!
Ak netko ima ideju ili razlog zašto bi ih trebala odvajat, tj udomit jednu nek kaže... Jer stvarno neznam...
"Carrots are devine... You get a dozen for a dime, It's maaaa-gic!" - Bugs Bunny
Suri
Zečić
Zečić

PostPostao/la Suri » čet stu 24, 2011 20:50 pm

I da, Altan, zaboravih reč- mačkina košara sa jastukom im je jako draga- tolko da se bacaju na leđa kad u unutra!
"Carrots are devine... You get a dozen for a dime, It's maaaa-gic!" - Bugs Bunny
Suri
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » čet stu 24, 2011 21:49 pm

Suri je napisao/la:Ima jedna cura koja je zainteresirana kojoj ću dati- ako bi dala neku od cura. Najvjerojatnije Xenu jer je veča solistica od ove dve. Al njih tri su si super, bez obzira, kad se sčučure u čošak gajbe, pa međusobno čišćenje prije spavanja... Srce mi se kida kad pomislim da bi OPET trebala još jednu maknut. Mislim, Fleka bu im se pridružio za par mjeseci, al svejedno. Puce su si super!
Ak netko ima ideju ili razlog zašto bi ih trebala odvajat, tj udomit jednu nek kaže... Jer stvarno neznam...

a one su sad malicke pa su si super, ali kada dosegnu spolnu zrelost ne znaci da ce tako i ostat..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ars » pet stu 25, 2011 16:33 pm

Imam ja kolegicu koja ima dvije curke koje su odrasle zajedno, ali su obje sterilizirane naravno. Nije nezivedivo očito, ali je i rizik. Nisam sigurna da bih ja riskirala. Nisam pratila baš sve postove, pa da pitam, zar nije moguće da si ostaviš curu i dečka (uz kastraciju/sterilizaciju naravno)? Oni bi vjerojatno bili harmoničan par.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Suri » ned stu 27, 2011 13:49 pm

Cure cu svakako sterilizirat al prvo kastracija njega.

Vidjet cu kako ce biti pa cu prema svemu reagirati. Ak bu frka, odvojim gornji kat od doljnjeg i odvojim onu koja bude nestasna dok se ne dogovorim sa tom curom za udomljavanje.
Nadam se da to ne zvuci od mene hirovito i kao da opet ne slusam, ali tesko mi je jaaaaako odvojiti se od nje... Nadam se da me razumijete! :(
Suri
Zečić
Zečić

PostPostao/la Suri » pet pro 02, 2011 3:07 am

Prije koja tri sata Cala je nađena uginuta u gajbi.

....

Treba mi neki broj za obdukcije jer mi ovo ni najmanje nije jasno...
Ostale su cure ok. Naprotiv, odlično su!

nemam riječi
Suri
Zečić
Zečić

PostPostao/la Suri » pet pro 02, 2011 13:10 pm

...upravo je odnešena na patologiju na veterini.
Javim se kad dobijem nalaze...

:zekoo4:
Suri
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » pet pro 02, 2011 22:01 pm

ajoj :sad: ..dobro da si je odnjela na patalogiju da se ne bi slucajno i drugima dogodilo..mozda je nesto genetski..zao mi je :sad:
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Suri » pon pro 05, 2011 13:59 pm

Zvala sam danas patologiju. Makrobiološki nisu puno toga našli; neke oscilacije na jetri i puno krvi u mozgu...
Ide dalje na laboratorijske i mikrobiološke pretrage da bi se utvrdio točan uzrok... Patologinja je spominjala promjenu vremena ili bakteriju kao uzrok. Ali ništa sa sigurnošću. Više ćemo znati kroz tjedan - dva.
Ostali su po ponašanju ok. Samo im je tamnija mokrača nego inače, dali je to opasno?
Suri
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » pon pro 05, 2011 22:08 pm

mokraca oksidira na zraku..pa ako je duze stajala nego inace mozda zato..ali bolje mozda da kaze netko iskusniji
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Prethodna

Natrag na Zeko Podmladak

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan