Moguće da mi kunić ugine od tuge?

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Moguće da mi kunić ugine od tuge?

PostPostao/la Pupy25 » uto lip 17, 2014 19:38 pm

Ljudi moji, početak godine mi je bio prava tuga, ostali smo bez obje mace, Katusa i Kimbe, stradali kao žrtve ljudi uz koje mogu staviti hrpetinu negativnih pridjeva.
Od tad moja zekanica je strahota smršavila, dajem joj one pelete, povrće, voće i bilje. Kuglice uredne, redovite, ko i zubići, dlaka... Zecoplesiranja od tad NEMA. Nema nikakvog interesa za igračke. Inače pustila sam je na balkon na kojem naprosto obožava bit i jedva čeka da zima prođe samo zbog toga, svake godine ko da si je pustio na najveću livadu, tako se ona ponašala na balkonu a sad samo hopsa od jedne do druge strane...
Macu ili zekana ne namjeravam više ikad imati u životu... Ozbiljno razmišljam o udomljavanju Mige osobi koja ima mace ili zecove i balkon. Dobro je tu što se Miga slaže i sa nesteriliziranim zecolinama.
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/t1.0-9/487219_437828302907258_12134_n.jpg

Jučer i danas se nije dala u transporter veterinaru, dobila je bakterijsku upalu oka. Nemam pojma kad ću uspijet ić pa ako neko ima savjet kako da to doma liječim iako sumnjam da ću moć.
U Bubu bi najrađe došla s kartonom na glavi jer nema koga nije ugrizla a i predaleko nam je pa je još nervoznija zbog vožnje.
Inače s ljudima stoji ne diraj ti mene neću ni ja tebe. U suprotnom daje svojim zubovima besplatne 3D tetovaže.
Jedino voli mene i voljela je mojeg pokojnog djeda. Do sada nije zabilježen slučaj da je iskazala umiljatost prema drugoj osobi. Bila je zanemarivana kod prošlog vlasnika.
Inače je odličan kućni ljubimac, ne skače nigdje, meni se da maziti, ide na WC i obavezno negdje treba biti kućica inače se ne ojeća ugodno, kablove, namještaj i kućne biljke ne dira.
slika slika
Pupy25
Zečić
Zečić

Re: Moguće da mi kunić ugine od tuge?

PostPostao/la altan » sri lip 18, 2014 15:13 pm

ja bi je odvela veterinaru
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak