Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

a iz kojeg si mjesta ? Mozda ti mozemo pronaci veterinara u blizini
, jer kunici su jako osjetljive zivotinje i svakog trena ih moze napasti neka bolest tako da imati kunice koji nemaju osiguranu veterinarsku pomoc u hitnom slucaju nije pohvalno
a sta sve papaju?
Lori7 je napisao/la:Pa nisi smio nabavljati kunice dok si ne nadjes veterinaraa iz kojeg si mjesta ? Mozda ti mozemo pronaci veterinara u blizini
, jer kunici su jako osjetljive zivotinje i svakog trena ih moze napasti neka bolest tako da imati kunice koji nemaju osiguranu veterinarsku pomoc u hitnom slucaju nije pohvalno
a sta sve papaju?

a on je ziveo za zivotinje ali bas za sve, isao po kucama pomagao ma nemam reci, ali eto sudbina ga je odvela, ja mu zelim svu srecu, ali bih volela da ima vise takvih veterinara kao sto je on.

) bjezi od njega! taman da je odrastao sa kravama, ja mu ni kravu ne bi odvela na pregled...

altan je napisao/la:Lori7 je napisao/la:Pa nisi smio nabavljati kunice dok si ne nadjes veterinaraa iz kojeg si mjesta ? Mozda ti mozemo pronaci veterinara u blizini
a sta sve papaju?
Dobro Lori nemoj pretjerivat..covjek se lijepo javio za pomoc..po govoru/pisanju predpostavljam da je iz Makedonije

Lori7 je napisao/la: altane sorry ali primjetila sam da si ti osoba koja uvijek paničari i ne pretjerujem, al dobro nije ni sad važno

altan je napisao/la:Lori7 je napisao/la: altane sorry ali primjetila sam da si ti osoba koja uvijek paničari i ne pretjerujem, al dobro nije ni sad važno
bas lijepo sto si ti primjetila nakon 3 minute bivanja na forumu
veterinara, a zeko je uginuo, sto je onda vrhedilo jos dodatno deprimirati vlasnicu
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.