Pad Dlake

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Re: Pad Dlake

PostPostao/la morrisonix » ned vel 24, 2013 23:05 pm

Hvala svima... I jos ovo..
Ja sam im dao jednu dozu sulfadimidin 100 ml. kako sto i pise na uputstvo, 3-5 dana terapija..
e sad koliko da pauziram do naredne doze ?
morrisonix
Kunić
Kunić

PostPostao/la markiza » pon vel 25, 2013 7:37 am

Idi kod veterinara da ti pogleda zeke. I jel im dajes sena da jedu? Kakve su im kuglice, jel normalno kakaju?
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la morrisonix » pon vel 25, 2013 18:09 pm

To je veliki problem sto kod mene nema nijednog veterinara da zna bilo sto za kunice.. A kakaju normalno.

Sena im dajem naravno.. i jedu bez problem
morrisonix
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lori7 » pon vel 25, 2013 19:00 pm

Pa nisi smio nabavljati kunice dok si ne nadjes veterinara :mellow: a iz kojeg si mjesta ? Mozda ti mozemo pronaci veterinara u blizini :wink: , jer kunici su jako osjetljive zivotinje i svakog trena ih moze napasti neka bolest tako da imati kunice koji nemaju osiguranu veterinarsku pomoc u hitnom slucaju nije pohvalno :zmirko: a sta sve papaju?
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la altan » pon vel 25, 2013 20:07 pm

Lori7 je napisao/la:Pa nisi smio nabavljati kunice dok si ne nadjes veterinara :mellow: a iz kojeg si mjesta ? Mozda ti mozemo pronaci veterinara u blizini :wink: , jer kunici su jako osjetljive zivotinje i svakog trena ih moze napasti neka bolest tako da imati kunice koji nemaju osiguranu veterinarsku pomoc u hitnom slucaju nije pohvalno :zmirko: a sta sve papaju?

Dobro Lori nemoj pretjerivat..covjek se lijepo javio za pomoc..po govoru/pisanju predpostavljam da je iz Makedonije
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la sanjita » uto vel 26, 2013 0:16 am

Nema masa kunica ovdje na forumu dobrog veterinara u blizini....a da ne govorim o Srbiji,osim Beograda eventualno....pa se ljudi jave za pomoc. Prema tome nitko ovdje prakticki osim Zagreba nebi trebao imati kunice.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la markiza » uto vel 26, 2013 6:06 am

Bio je jedan divan veterinar u Jabuci to je selo kod Panceva u Srbiji ali se ozenio i otisao u Australiju :sad: a on je ziveo za zivotinje ali bas za sve, isao po kucama pomagao ma nemam reci, ali eto sudbina ga je odvela, ja mu zelim svu srecu, ali bih volela da ima vise takvih veterinara kao sto je on.
Ne mora da znaci da u manjim mestima ne postoje dobri veterinari, cak mislim da su ti veterinari bolji nego velegradski jer oni zive od malena sa zivotinjama i mnogo se bolje snalaze sa njima, naravno, cast sa izuzecima, necu da generalizujem.
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » uto vel 26, 2013 11:42 am

Ja govorim o zecevima konkretno....ni vetovi u velikim gradovima neznaju svi sa zecevima.drugo je pomoci zecu a nesto deseto kad se teli krava u nekom selu.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Anby » uto vel 26, 2013 16:07 pm

Moj savjet je: ukoliko je veterinar inace dobar i pazljiv sa bilo kojom zivotinjom - bit ce i sa zecom, i takvi veterinari ce rado nazvat nekoga drugoga veta i raspitat se kako da pomognu. Ukoliko je vet bezobrazan i pun sebe ( citaj: seljo zesci :D ) bjezi od njega! taman da je odrastao sa kravama, ja mu ni kravu ne bi odvela na pregled...

Moj vet koji samo zna "o kravama i svinjama" me ugodno iznenadio kad je Anđa bolovala apces, kad sam rekla da cemo je dovest na pregled, cekao nas je ispred vet.ambulante samo da mi kaze da je ne iznosim iz auta jer ima velikog psa u ambulanti, i tek kad ga prebaci u drugu sobu, da ce mi javiti da je donesem, jer da slucajno se ne sretnu u cekaonici pa da pas podivlja od mirisa kunica i da se Anđa dodatno ne stresira... da ne govorim poslije kako je spasio i uspješno sanirao apces, iako smo letali po Sarajevu jer smo mislili kako ovaj nema pojma o kunicima...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la malisa.simba » uto vel 26, 2013 16:22 pm

ja znam par primjera di su veterinari bili dragi i simpatični i znali su sa mačkama i psima, ali o zekanima pojma nisu imali i stalno su lupetali gluposti. jedan je baš nedavno mom frendu rekao da zekaču daje kruh (??!) i slične gluposti koje su no no no za kuniće. A čovjek je sa psima genijalac i spasio je bolesnih pasa ne zna im se broj i uvijek je srdačan i spreman pomoći.
malisa.simba
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Lori7 » uto vel 26, 2013 18:41 pm

altan je napisao/la:
Lori7 je napisao/la:Pa nisi smio nabavljati kunice dok si ne nadjes veterinara :mellow: a iz kojeg si mjesta ? Mozda ti mozemo pronaci veterinara u blizini :wink: , jer kunici su jako osjetljive zivotinje i svakog trena ih moze napasti neka bolest tako da imati kunice koji nemaju osiguranu veterinarsku pomoc u hitnom slucaju nije pohvalno :zmirko: a sta sve papaju?

Dobro Lori nemoj pretjerivat..covjek se lijepo javio za pomoc..po govoru/pisanju predpostavljam da je iz Makedonije

altane sorry ali primjetila sam da si ti osoba koja uvijek paničari i ne pretjerujem, al dobro nije ni sad važno :zmirko:
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la markiza » uto vel 26, 2013 19:28 pm

Kako su ti zeke? :zeko10:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » uto vel 26, 2013 20:34 pm

Lori7 je napisao/la: altane sorry ali primjetila sam da si ti osoba koja uvijek paničari i ne pretjerujem, al dobro nije ni sad važno :zmirko:

bas lijepo sto si ti primjetila nakon 3 minute bivanja na forumu :rolleyes:
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Simba » sri vel 27, 2013 10:59 am

Lori ne prozivaj druge dok daješ nepotpune informacije kao pomoć. Ovo su zdrastvene rasprave i molim da ne savjetujete druge bez nekog temelja.

Morrisonix
Možeš molim te poslati slike na mail enikolac@yahoo.com da vidimo što je s dlakom? Kako su one sada? Koliko ih imaš? Da li su ove oboljele odvojene od ostalih?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lori7 » sri vel 27, 2013 13:53 pm

altan je napisao/la:
Lori7 je napisao/la: altane sorry ali primjetila sam da si ti osoba koja uvijek paničari i ne pretjerujem, al dobro nije ni sad važno :zmirko:

bas lijepo sto si ti primjetila nakon 3 minute bivanja na forumu :rolleyes:

Pa inace kod nekih drugih postova; sjecam se kad si onu ne sjecam se imena napala sto se cekalo za :blink: veterinara, a zeko je uginuo, sto je onda vrhedilo jos dodatno deprimirati vlasnicu
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan