Vrste transportera

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

PostPostao/la Puffy » sri pro 12, 2007 16:35 pm

A ovaj tvoja moxa je isti ovaj samo je prozirni krov, a dođe 135kn, a koliko si ti platila?
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la moxa » čet pro 13, 2007 9:04 am

Prosli tjedan mejbi 120kn, s jastucicem, posudicom za klopu i maloj se svidio pa ajde... Ne biram ja nego zecovi ;D
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Kiara » čet pro 13, 2007 9:35 am

sanjita je napisao/la:http://www.pet-centar.hr/content/view/97/36/

...mi imamo ovaj treci u gornjem redu,skroz sam zadovoljna...mjesta unutra ima,fino se opere,skida se gornji dio pa moze glumit i nekaj drugo kad se rastavi,samo unutra metnem dekicu da joj se ne sklize i sve pet...

...prvi zekan mi je bio bolestan pa smo putovali skoro svakodnevno kod veterinara i nikakvih problema s njim nije bilo :) ...kostao je oko 90 kn..

taj imam i ja, i jako je dobar...sve što je sanjita napisala..ja sam ga platila 100kn, u zebi
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la moxa » čet pro 13, 2007 10:09 am

Puffy je napisao/la:A ovaj tvoja moxa je isti ovaj samo je prozirni krov, a dođe 135kn, a koliko si ti platila?

Isla detaljnije pogledat zbog price o krovu, imamo ovaj Transporter Atlas 10 Ferplast koji spominje puffy, ne ovaj kabrio, mislim da je bio 120kn ili nesto manje u Pet centru, ali tu negdje! A u par kuna razlike moze se birat po materijalu ili malim razlikama u dimenzijama ili "dodatnoj opremi"... Svi su tu negdje, meni se ovaj cini ok onak i plastika, izrada, zatvaranje (jer moja mala sve rasturi), jastucic mi se najvise svidio i jos je nekim cudom citav...
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la altan » čet pro 13, 2007 12:18 pm

Puffy je napisao/la:slika

Transporter Atlas 10-Ferplast
Cijena: 103.95Kn

Dimenzije : 48 x 32,5 x 29 cm - 18.9"x 12.8"x 11.42"

- transporter za macke i male pse,
- ne toksicna plastika
- u cijenu je ukljucena posuda za vodu i jastuk.

Taj mi se čini ok :rolleyes: :wub:

ja imam taj..identican..cak i sta boja..al meni je koristio samo za duze rute..jer tanca uvijek nosim u rukama..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Puffy » čet pro 13, 2007 21:03 pm

Pala je odluka. evo, ovaj mi je preekrasni :D :D :D :rolleyes: :rolleyes:

slika

Dobije se i posuda i jastuk, a model je predobar,čvrsta plastika, hvala svima na savjetima :D :wink:
Ova brava na vratima je predobra, čvrsta, pa ni ja ne bi mogla izaći iz toga ;D ;D
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Andie » čet pro 13, 2007 21:33 pm

E bas sam danas bila u pet centru da nabavim neki posteni transporter i vidjela sam ovaj koji si ti izabrala Puffy - kostao je oko 160kn!

Kupila sam slican za 120kn, dobila jastucic i posudu! Stvarno je super!
slika slika
Andie
Zečić
Zečić

PostPostao/la Puffy » čet pro 13, 2007 21:42 pm

Joj da si mi barem rekla, pa u ljubimcu dođe 17kn manje :sad: al nema veze, taj je i meni bio favorit :wink: to je isti model, sam kaj je moj malo moderniji i meni osobno ljepši, pa sam ga kupila u ljubimcu za 140kn, a u pet shopu ima taj deluxe za 162kn, tak da sam svakako zadovoljna :D :D A kakav si ti Andy imala prije? :blink:

p.s. Andie, pa ti i ja se međusobno kopiramo, ti već dugo razmišljaš o novom zecu, ja ga kupim idući dan, a ja razmišljam već dugo o transporteru, a ti ga kupiš prije mene(ja po svojeg idem u ponedjeljak :wink: )

Daj mi reci jel maleni bio u transporteru poslije kastracije, dok ti nisi došla ili imaju oni neke kaveze svoje?
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Andie » čet pro 13, 2007 21:50 pm

hehehehehe :D Da ovo o kopiranju je presmijesno ;D Al ovo je slucajno ispalo jer sam ja kupila onaj mali transporter isti dan kad sam kupila i zeku...tada nisam znala koliko ce narasti a kako je on bio mali, transporter mi se cinio velik. Tako da sad stane u njega al se nemre okrenuti ni nista i strasno mi izgleda u njemu...mene uhvati klaustrofobija tako da ga nisam koristila (osim taj jedan put kad sam ga kupila :) )
Takoder je imao i manju gajbicu u kojoj je bio kao beba tako da mi je ona sluzila kao transporter kad smo isli na kastraciju i nakon nje je bio u toj gajbici. Ali to je stvarno nespretno (duple je velicine nego novi transporter) i kako sad opet moramo u bubu odlucila sam ne maltretirat ni sebe ni njega pa kupila novi :D
Inace, mislim da nemaju gajbe, nisam vidjela jer nisam ni ulazila unutra (uzeli su ga u cekaoni) a nekak mi je bolje da ih stave u njihove transportere/gajbice jer se osjecaju sigurnije na svom teritoriju :D
Andie
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » čet pro 13, 2007 22:31 pm

Andie je napisao/la:Inace, mislim da nemaju gajbe, nisam vidjela jer nisam ni ulazila unutra (uzeli su ga u cekaoni) a nekak mi je bolje da ih stave u njihove transportere/gajbice jer se osjecaju sigurnije na svom teritoriju :D

Imaju kaveze za pse i mačke, ali kuniće stave u njihove transportere, pa u to
Kako Andie kaže i bolje je tako da su u svome :)
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la vini » sri sij 28, 2009 15:51 pm

Bila danas u Lidlu i imaju akciju na transporterima. 111,00 kn.
Dosta su veliki, dovoljno za dva zeca, čak i ona veća (ako se stisnu). Čine mi se sasvim solidni, samo su poprilično prljavi, prašni, što mene obično odmah odbije.
Unutra je i jastučić u veličini transpoortera, isto prljavi. No kad se operu biti će to sasvim ok. U svakom slučaju milsim da se isplati.
:)
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko Simba » sri sij 28, 2009 15:53 pm

Do kada traje akcija? Trebalo bi kupiti to, barem za rezervu
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la vini » sri sij 28, 2009 17:53 pm

Nisam vidla, a čini mi se da ih ima malo. Uzela bi ja, ali nisam bila sa svojim autom i bili smo puni. Pokušati ću sutra.
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kiara » sri sij 28, 2009 21:08 pm

Meni su super transporteri u Zoo orci, transporteri su veliki a cijene su stvarno oke...transporter ko ovakva dva mala je 150... :)
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Re: Vrste transportera

PostPostao/la sanjita » pet kol 12, 2011 23:26 pm

Znam da je ova tema stara dvije godine i ispricavam se ali nisam nasla nista drugo o transporterima.zanima me dal bi bilo dobro da curici kupimo umjesto transportera torbu ovaj put,moram uzet novi transporter a sa onim starim kao sto ih ima vecina nam je bilo dosta nezgrapno posto smo nekad morali i pjeske do veterinara,em je Mia dosta teska,vise od 2 i po kile,otpadne mi ruka dok je furam u onom transporteru plasticnom em me stalno hvatala paranoja da ce mi se gornji pokopac di je drška otvorit od tezine. :rolleyes:

Ovaj put bih uzela torbu za zivotinje pa i za Miu samo neznam kako zecevi podnose takve torbe,tlo pod nogama im sigurno nije toliko cvrsto kao u plasticnom transporteru al sam sigurna da je unatoc tome potpora dobra,nije joj sve zatvoreno,ima sa prednje strane mrezicu da moze vidjet sve i najbitnije od svega,ima remen za rame koji se moze stavit,a naravno ima i rucku najobicniju. Piskenje nije problem jer nikad nije piskila ni u onom starom.
Nisam pametna dal da uzimam to,uzela bih za macke ali neznam kako ce zecu biti,sta vi mislite? I dali ima itko takav transporter za kunica ovdje?

Evo slikica,ovaj:
http://www.pet-centar.hr/detalji_proizv ... 35-cm.aspx

ili ovaj :
http://www.pet-centar.hr/detalji_proizv ... style.aspx
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan