Patuljasti kunić - UDOMLJEN

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: Patuljasti kunić - poklanjam!

PostPostao/la Sanjica Zagreb » sub sij 08, 2011 11:02 am

Da, može udomljenje! :)

Voli se Pupa maziti... ooooo, voli, voli. Kad joj priđeš gura ti glavu i onda bi se mazila satima... :)
Tijekom ljeta je žućkaste boje a ostatak godine žuto- siva. Ne mogu joj uopće ponekad definirati boju....

Kad bi ti htjela nju udomiti? Uskoro? U kojem gradu si ti?
Sanjica Zagreb
Kunić
Kunić

PostPostao/la mala_zečica » sub sij 08, 2011 11:17 am

cekaj kad naraste.. ti ju neceš vidjet al njena buduca gazdarica bude... imat ce boja ko u prici =) biti ce sva prošarana =) ko i moj lungic svaki put kad ga slikam sa blicom otkrijem novu šaru :zeko3:
slikaslikaslikaslika
mala_zečica
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Sindenis » sub sij 08, 2011 12:02 pm

Sanjica Zagreb je napisao/la:Da, može udomljenje! :)

Voli se Pupa maziti... ooooo, voli, voli. Kad joj priđeš gura ti glavu i onda bi se mazila satima... :)
Tijekom ljeta je žućkaste boje a ostatak godine žuto- siva. Ne mogu joj uopće ponekad definirati boju....

Malena maza je iz blizine osijeka, no ja joj budem iz zagreba do osijeka prevezla zeku (jer ja idem po decka za moju ljepoticu) :P

edit: 15.1. idemo jer sam ja uzasno nestrpljiva :P
slika
Sindenis
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Sanjica Zagreb » sub sij 08, 2011 12:32 pm

Sindenis je napisao/la:

Malena maza je iz blizine osijeka, no ja joj budem iz zagreba do osijeka prevezla zeku (jer ja idem po decka za moju ljepoticu) :P

Ok! Znači 15.01. bi došla po moju Pupu? Može...
Za detalje nek mi se pošalje sms ili privatna poruka ovdje....
Napominjem da šaljem i hranu sa Pupom... :)
Sanjica Zagreb
Kunić
Kunić

PostPostao/la Klio » sub sij 08, 2011 13:54 pm

Malena je :ujea: :ujea: Ista Stefan od jolande!!!
Preprepredivna bojaaaaa!!!
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Malena maza » sub sij 08, 2011 15:23 pm

Sanjica Zagreb je napisao/la:
Sindenis je napisao/la:

Ok! Znači 15.01. bi došla po moju Pupu? Može...
Za detalje nek mi se pošalje sms ili privatna poruka ovdje....
Napominjem da šaljem i hranu sa Pupom... :)

Jupiii, napokon sam nasla zeca! :zeko3: Cak cu i hranu dobiti, a danas sam kupila neku posebnu za patuljaste kunice. :zeko7:
Pupa. <3
Malena maza
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zeko Simba » sub sij 08, 2011 16:59 pm

MAlena maza daj malo stani na loptu. Znam da ideš u 7. razred i da si pomalo euforična oko svega, ali imati kunića nije samo tako. Molim te sada kada ste sve dogovorile sjedni i pročitaj sve što treba znati o njezi i prehrani kunića. Pravilna prehrana je jako VAŽNA i zato ne kupuj hranu bilo koju već nastavi davati ono na što je kunica naučena do sada.
Da li znaš u koju veterinarsku ambulantu ćeš je voditi ako bude bilo potrebno? Znaš li da ne zna svaki veterinar liječiti ta mala osjetljiva bića?
Iskreno ne volim kada se netko ponaša ovako kao ti jer mi odaje dojam površnosti, a to uz kunića nikako ne ide.
Unaprijed se ispričavam ako je ovaj moj post malo pregrub, ali želim da me se shvati ozbiljno.

Proučiti sve o kunićima, a tada dočekati malenu u novom domu spremna za sve što te očekuje :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Malena maza » sub sij 08, 2011 19:19 pm

zeko Simba je napisao/la:MAlena maza daj malo stani na loptu. Znam da ideš u 7. razred i da si pomalo euforična oko svega, ali imati kunića nije samo tako. Molim te sada kada ste sve dogovorile sjedni i pročitaj sve što treba znati o njezi i prehrani kunića. Pravilna prehrana je jako VAŽNA i zato ne kupuj hranu bilo koju već nastavi davati ono na što je kunica naučena do sada.
Da li znaš u koju veterinarsku ambulantu ćeš je voditi ako bude bilo potrebno? Znaš li da ne zna svaki veterinar liječiti ta mala osjetljiva bića?
Iskreno ne volim kada se netko ponaša ovako kao ti jer mi odaje dojam površnosti, a to uz kunića nikako ne ide.
Unaprijed se ispričavam ako je ovaj moj post malo pregrub, ali želim da me se shvati ozbiljno.

Proučiti sve o kunićima, a tada dočekati malenu u novom domu spremna za sve što te očekuje :)

Cijeli dan visim na forumu pregledavajuci sve teme tako da mislim da to nije problem. A za veterinarsku ambulantu ne znam, ali ima na forumu popis preporucenih veterinara pa pogledam. Mozda bih i mislila na hranu da me neko upozorio tj. da je vlasnica dala upute, a onu kada is u pet centru i tata ti za vratom vice ajd moramo ici onda... :zeko5: Mislim da cu se moci briniti za to malo stvorenje i da moj 7. razred tome ne predstavlja problem. Hvala na savjetu/ima. :)

P. S. Ne budem stala na loptu, ne zelim se poskiznuti. :belj: :zeko7:
Pupa. <3
Malena maza
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la vini » sub sij 08, 2011 19:26 pm

Ovdje imaš sve o prehrani, pa prouči. To je izuzetno važno
viewforum.php?f=6

A ako ti vlasnica nije rekla što zeka jede, pitaj prije nego se istrošiš kupujući nešto što neće biti odgovarajuće. A ako zeka ne jede pravilno, bilo bi dobro naviknuti je na ispravnu prehranu, što se radi postepeno i polako. O tome isto možeš sve naći na forumu. :)
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la Malena maza » sub sij 08, 2011 19:40 pm

vini je napisao/la:Ovdje imaš sve o prehrani, pa prouči. To je izuzetno važno
http://zecovi.net/forum/viewforum.php?f=6

A ako ti vlasnica nije rekla što zeka jede, pitaj prije nego se istrošiš kupujući nešto što neće biti odgovarajuće. A ako zeka ne jede pravilno, bilo bi dobro naviknuti je na ispravnu prehranu, što se radi postepeno i polako. O tome isto možeš sve naći na forumu. :)

Pregledala sam temu Popis dozvoljene hrane i jos par njih... tamo je lijepo sve napisano.. :) (U temi Popis dozvonjene hrane) Pitati cu vlasnicu sto zeka jede. :)
Pupa. <3
Malena maza
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Malena maza » sub sij 15, 2011 17:15 pm

Pupa je udmoljena i vrlo poduzetna mogu Vam rec. Upravo mi kopa pokrivac (jorgan debeli), bas se oslobodila. Tako da mozete promjeniti naslov teme. :D
Pupa. <3
Malena maza
Zekonja
Zekonja

Re: Patuljasti kunić - UDOMLJEN

PostPostao/la zeko Simba » ned sij 16, 2011 1:21 am

Drago mi je :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

Re: Patuljasti kunić - UDOMLJEN